Blog

Blogartikels in de categorie “Activiteiten”

Infoavond: Wil ik webdeveloper worden?

Geschreven door: Jente Kasprowski 0 reacties

Na een succesvolle eerste Masterclass in 2012, organiseert Inventis dit jaar een infoavond voor eerste- en tweedejaars studenten Informatica met als onderwerp “Wil ik webdeveloper worden?… En wat wordt er van een webdeveloper verwacht?”

Lees verder

Inventis Challenge 2012: de voorbereidingen zitten op schema

Geschreven door: Jente Kasprowski 0 reacties

Begin september trekken 11 dappere teamleden van Inventis naar de Franse en Spaanse Pyreneeën om hun grenzen te verleggen tijdens een 4-daagse bergtocht. De voorbereiding op deze tocht is al volop bezig, we geven jullie even een update.

Lees verder

Inventis marathon, een grensverleggende ervaring

Geschreven door: Jente Kasprowski 8 reacties

Een groot deel van het Inventis team is op 1 oktober 2010 de uitdaging aangegaan om een marathon, halve marathon of 10km te lopen op 25 juni 2011. 8 maanden trainen met 1 doel: deelnemen aan de midnight sun marathon in Tromso, Noorwegen.

Lees verder

Volg ons live tijdens de Midnight Sun Marathon!

Geschreven door: Tom Claus 4 reacties

Eindelijk is het zover, de lopers van het Inventisteam vertrekken naar Tromsø, in het hoge noorden van Noorwegen, om er de Midnight Sun Marathon te lopen. En er is goed nieuws, want de achterblijvers aan het thuisfront zullen ons live kunnen volgen tijdens ons verblijf.

Lees verder

Start to Run marathon style!

Geschreven door: Jan Raedschelders 8 reacties

Hoe je het draait of keert, een zittend beroep is niet het meest gezonde beroep. Als je dan ook nog eens 38 uren of meer per week naar een monitor staart vanuit een relaxte bureaustoel ben je zeker niet goed bezig. Daarom gingen Jente en ik op zoek naar een manier om ons team in beweging te krijgen, een start to run maar dan in marathon-style.

Lees verder

Nucleus webkarting trophy

Geschreven door: Gert Bangels 0 reacties

Afgelopen zaterdag organiseerde Nucleus een webkarting trophy, speciaal voor bedrijven die actief zijn als webbuilder/webdesigner. Ook Inventis was met een zevenkoppig team van de partij. In deze blogpost geven we jullie enkele highlights van deze prachtige dag.

Lees verder

Lentewandeling, dauwtrippen met het Inventis team

Geschreven door: Gert Bangels 1 reactie

Aangezien de vorige edities van de dauwtrip op heel wat interesse kon rekenen leek het ons een goed idee deze ervaring over te doen. Enkele leden van het team lieten zich inspireren door de natuur en stonden daar graag een uurtje vroeger voor op. Bart Vandebeek, Bart Geraerts, Jente, Dirk & Stefan waren van de partij en laten jullie graag zien wat de Limburgse natuur te bieden heeft.

Lees verder

25 jaar Pukkelpop muziek quiz

Geschreven door: Bjorn Van Houtte 2 reacties

Inventis staat niet enkel zijn mannetje op webdesign vlak, ook als er een quiz is zetten we ons graag in. Ter ere van 25 jaar pukkelpop werd er een muziekquiz georganiseerd en Inventis was aanwezig.

Lees verder

Dauwtrippen door de Limburgse heide

Geschreven door: Bart Vandebeek 6 reacties

Samenkomst aan het natuurreservaat We spraken af op de parking van het natuurreservaat om daar om half 7 aan onze dauwtrip te beginnen. Tijdens het arriveren van de collega's leek het echter alsof een Japanse delegatie met ons mee ging wandelen, de éne na de andere camera werd bovengehaald en al snel werd elkanders...

Lees verder

Inventis gaat karten

Geschreven door: Niels Jaspers 3 reacties

Op 30 oktober ging het Inventis team voor de eerste keer samen karten. Laurens Vanthoor, de Duitse F3 kampioen, had ons hiervoor uitgenodigd. Tijdens deze zonnige namiddag leerden we hoe we een kart op een zo snel mogelijke manier rond het circuit kregen.

Lees verder

5de Dag van de Google week, feestelijke afsluitdag!

Geschreven door: Jan Raedschelders 1 reactie

Na 4 dagen boordevol leuke activiteiten, was het vandaag alweer tijd voor de laatste dag van de Google week. Op de feestelijke afsluitdag hebben we overdag een geocaching-wandeling gemaakt.'s Avonds was er een gezellige barbecue voorzien, waarop alle teamleden en hun partners welkom waren.

Lees verder

4de Dag van de Google week, gezonde dag!

Geschreven door: Jan Raedschelders 2 reacties

De vierde dag van de Google week was de 'gezonde dag'. Vers fruit, smoothies en milkshakes waren er in overvloed voor het hele team. In de namiddag was het tijd voor wat hersentraining. De teamleden mochten hun tijd nemen om hun vakkennis wat bij te spijkeren.

Lees verder

3de Dag van de Google week, relax dag!

Geschreven door: Jan Raedschelders 0 reacties

De derde dag van de Google week was de relaxdag. Een RSI-seminarie met oefeningen om RSI te voorkomen, een deugddoende stoelmassage en een fastfoodmiddag moesten ervoor zorgen dat de teamleden zich eens volledig konden ontspannen op het werk.

Lees verder

2de Dag van de Google week, wasdag!

Geschreven door: Jan Raedschelders 5 reacties

Na de frisse start-dag was het in onze Googleweek vandaag tijd voor de wasdag. De propere was van het team werd voor het einde van de dag gestreken, de auto's werden gewassen en ieder teamlid kreeg een volledige nieuwe Inventis outfit.

Lees verder