Blog

Blogartikels in de categorie “Content management”

Waarom je een contentkalender moet hebben

Geschreven door: Martijn Knoops 0 reacties

Al ooit van een contentkalender gehoord? Weet jij al wat je op het einde van deze maand gaat delen op je website of welke blogpost volgende week klaar moet zijn? Dankzij een contentkalender kan je het overzicht bewaren over welke content wanneer klaar moet zijn!

Lees verder

Wie leest onze blogposts?

Geschreven door: Jente Kasprowski 25 reacties

Een blog onderhouden vergt de nodige inspanningen, wij bij Inventis doen de nodige inspanningen om wekelijks onze lezers minstens een nieuw interessant artikel voor te schotelen. Maar wie leest onze blogposts?

Lees verder

Inventis vs. auteursrechten

Geschreven door: Jan Raedschelders 11 reacties

Hoewel ieder webproject uniek is, de vereisten van iedere klant specifiek zijn en de uitwerking telkens weer op maat is zullen het steeds dezelfde punten zijn waarover er onderhandeld wordt tijdens de onderhandelingen. Het is logisch dat er gesproken wordt over de totale kostprijs, het is evident dat de levertermijn ter sprake komt of welke onderdelen als kosteloos worden beschouwd maar meer en meer wordt er ook gesproken over auteursrechten. Wie is nu de eigenaar van de code? Welk standpunt neemt Inventis hierin in?

Lees verder

Wanneer is een content management system nodig?

Geschreven door: Jente Kasprowski 0 reacties

Een content management systeem of CMS geeft een websiteeigenaar de mogelijkheid om zelf de inhoud van zijn website te bepalen. Wat zijn de voor- en nadelen van een CMS en heb ik dat wel nodig?

Lees verder