E-mail marketing

Blogartikels in de categorie “E-mail marketing”

Hoe we de openrate van een e-mail campagne tot meer dan 50% verhoogden

Geschreven door: Jente Kasprowski0 reacties

E-mailmarketing is nog altijd een belangrijke pijler binnen marketing, e-mailmarketing is nog lang niet dood. Waarom? We kijken nog altijd met z’n allen massaal in onze mailbox. Daar zit onze aandacht en waar onze aandacht zit is het interessant om aan marketing te doen. We krijgen wel steeds meer en meer berichten te verwerken dus om de aandacht te trekken in de inbox moeten je al goed je best doen.

Lees verder

Het maximum uit een autoresponder serie halen

Geschreven door: Jente Kasprowski0 reacties

Marketing automation en het goed inzetten van autoresponders kan een wereld van verschil voor je business betekenen. Met marketing automation, in dit artikel specifiek autoresponders, kan je met voorafgeprogammeerde e-mails mensen een vast traject laten volgen. Marketing automation moet niet duur zijn, met bvb Mailchimp of Campaign Monitor kan je al vanaf een paar euro per maand automatisch e-mails gaan sturen. De software en de kosten voor de software mag geen excuus zijn om niet aan marketing automation te doen. Iedereen kan het. Maar hoe doe je het goed?

Lees verder

13 e-mails die iedere maand 2000 euro opleveren

Geschreven door: Jente Kasprowski0 reacties

Ik ben een grote fan van e-mailmarketing. E-mails sturen is 1 van de beste tactieken om een relatie op te bouwen tussen je bedrijf en je (potentiële) klanten. Een nieuwsbrief sturen naar je mailinglijst is iedereen wel bekend mee en de meeste bedrijven doen dit ondertussen wel. (Als je dit nog niet doet, waar wacht je nog op?) Autoresponders of mailautomation gaat nog een stapje verder. Lees hier hoe we 13 e-mails opstelden die maand na maand 2000 euro opleveren.

Lees verder

Waarom E-mailmarketing beter saai en duidelijk is

Geschreven door: Jente Kasprowski0 reacties

E-mailmarketing, het is een speciaal iets. Wanneer het goed gedaan wordt kan je er wonderen mee doen, maar als het niet goed gedaan wordt doe je soms meer kwaad dan goed. Om niet te theoretisch uit de hoek te komen bespreek ik een nieuwsbrief die naar mijn mening beter kan.

Lees verder

Hoe kan je de open rate van je e-mails verbeteren?

Geschreven door: Jente Kasprowski1 reactie

Wanneer je een e-mailcampagne hebt gelanceerd, is het eerste wat je gaat doen naar de statistieken kijken! Klopt toch of niet? Wanneer de cijfers positief zijn, geeft je dit vaak een enorme voldoening! Een tegenovergesteld effect krijg je wanneer de e-mailcampagne ondermaats presteert… Dan is het jouw taak om volgende...

Lees verder

9 autoresponders die voor meer omzet zorgen

Geschreven door: Jente Kasprowski0 reacties

Of je nu producten verkoopt, een dienst aanbiedt of gratis je kennis wil delen! Een autoresponder is het ideale verbindingsstuk tussen jouw bedrijf en je doelpubliek. In het kort: wat is een autoresponder? Een autoresponder is een e-mail die automatisch wordt uitgestuurd op basis van bepaalde criteria. Zo kan je...

Lees verder

3 e-mailcampagnes die de omzet via e-mailmarketing 500% deden stijgen!

Geschreven door: Jente Kasprowski0 reacties

E-mails, je krijgt ze met hopen en er lijkt nooit een einde aan te komen. Je kan met moeite de belangrijke e-mails beantwoorden, laat staan iedere reclame e-mail lezen. Toch is e-mailmarketing nog steeds een niet te missen onderdeel van een goeie internet marketing strategie. Op 1 voorwaarde: het moet goed gedaan worden! In dit artikel geef ik geen klef advies maar deel ik 3 e-mailcampagnes die Blabloom.com naar een hoger niveau tilden.

Lees verder

MooTools vs. jQuery

Geschreven door: Stijn Janssen - 10 reacties

Iedere website gebruikt tegenwoordig wel ergens een stukje Javascript. Om dit makkelijker en sneller te kunnen ontwikkelen roepen de ontwikkelaars vaak de hulp in van een framework of library. In deze blogpost ga ik dieper in op de verschillen tussen deze 2 soorten aan de hand van 2 concurrenten: MooTools en jQuery.

Lees verder
{* Remarketing tag *}