Blog

Blogartikels in de categorie “Internet marketing”

6 marketingtermen die je vandaag zeker moet kennen om mee te zijn!

Geschreven door: Martijn Knoops 0 reacties

De dag van vandaag draait alles om content marketing, adverteren zoals we het de afgelopen decennia hebben gekend, is stilaan dood. De inhoud die je gebruikt om je bedrijf/organisatie/merk te promoten moet een verhaal vertellen, relaties opbouwen, je publiek doen groeien, …

Lees verder

Boek Review: The new rules of marketing & PR

Geschreven door: Niki Dubois 0 reacties

David Meerman Scott legt in zijn boek "The new rules of marketing en PR" perfect uit hoe je als bedrijf best omgaat met het mediakanaal social media. Door de begrijpbare taal en vele voorbeelden is dit zeker een aanrader.

Lees verder

Bedrijven en hun online reputatie

Geschreven door: Jente Kasprowski 4 reacties

Het internet staat bol van meningen van klanten, goede recensies kunnen uw bedrijf of merk maken, slechte daarentegen kunnen uw bedrijf kraken. Bloggers zijn machtiger dan ooit en als bedrijf kan je deze best te vriend houden.

Lees verder

Over The Long Tail gesproken...

Geschreven door: Jente Kasprowski 0 reacties

The long tail is een begrip dat van toepassing is op vele internet ondernemingen. Vooral de online winkel Amazon is een goed voorbeeld van een succesvolle long tail.

Lees verder

I need to go

Geschreven door: Jente Kasprowski 0 reacties

Let "I need to go" brengt Emakina weer een creatieve online campagne. Het project past binnen de online marketing strategie van ING.

Lees verder

Spammers weer een stapje voor

Geschreven door: Jente Kasprowski 2 reacties

Spammers blijven steeds de spamfilters te slim af met nieuwe methodes om hun ongewenste berichte te versturen. Deze week kreeg ik verdacht veel spam binnen die een nieuwe manier gebruikte om de spamfilter te omzeilen.

Lees verder