Ons Werk
Inventis Labs

Niets kan u meer over ons vertellen dan het werk dat we reeds deden. Bekijk zeker deze selectie uit onze meer dan 500 gerealiseerde projecten.

Twitrun

Inventis

Naar aanleiding van de midnight sun marathon die het Inventis team heeft getrotseerd op 25 juni 2011, bleven trainingen niet uit. Het Inventis team zag deze training als een uitermate leuke teambuilding experience. Samen lopen is immers leuker dan op je eentje. Met dit project besloot het team om externe mensen, meer bepaald Tweeps (mensen die zich op Twitter bevinden), te betrekken met de trainingen en de stimulans te geven om samen een eindje te gaan lopen. Loop je zelf ook graag een eindje mee? Registreer je dan bij een van de Twitruns bij jou in de buurt of organiseer er zelf een. De Twitter integratie zorgt ervoor dat je vrienden/volgers op de hoogte gehouden worden en zo gaat de bal hopelijk aan het rollen. Veel loopplezier!

www.twitrun.com

Onze diensten voor Twitrun:

  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Webstrategie

NameChecklist

Inventis

NameChecklist is een project dat voor en door Inventis ontwikkeld werd. Het is een gratis online tool waarmee je kan opzoeken welke eigennamen al geregistreerd zijn op het internet. Dit kan gaan van domeinnamen tot social media accounts. Het gebruik is erg simpel, je voert de gewenste naam in op de website en klikt op ‘Check’. De pagina met het resultaat zal dan enkele momentjes later verschijnen. Dit is de eerste van een aantal nuttige applicaties die we hopen te lanceren.

www.namechecklist.com

Onze diensten voor NameChecklist:

  • Webdesign
  • Webdevelopment