Activiteiten

Blogartikels in de categorie “Activiteiten”

Developers leeshoek - december 2018

Geschreven door: Jente Kasprowski , Bart Vandebeek , Wim Hendrikx en Tom Gerrits

Microsoft Edge transforms into Chromium, PHP 7.3 launched, Google reCAPTCHA v3, Screenshoteer, #private, baguetteBox.js, Web Components power, google analytics on a diet, 5 years of PostCSS, Journey-Driven Design, Laws of UX, ...

Lees verder

Developers leeshoek - juli 2018

Geschreven door: Bart Vandebeek , Wim Hendrikx , Stefan Hellings , Tom Gerrits en Joren Martens

Composer, GraphQL, Atlas 3, Leaflet, JS modules, Parcel, CSS Grid in IE, Container queries, Fontface Ninja, UI & UX pocket guide, DevTube, ...

Lees verder

Infoavond: Wil ik webdeveloper worden?

Geschreven door: Jente Kasprowski

Ook dit jaar organiseert Inventis een infoavond voor eerste- en tweedejaars studenten Informatica met als onderwerp “Wil ik webdeveloper worden?… En wat wordt er van een webdeveloper verwacht?”

Lees verder

Inventis Challenge 2016: Survival weekend in Tsjechië

Geschreven door: Jente Kasprowski

De boog kan niet altijd gespannen staan, het Inventis team trekt daarom van 15 tot 18 september er op uit.

Lees verder

E-mail marketing tips die meteen renderen

Geschreven door: Saskia Hannon

E-mail marketing is 40 keer effectiever dan Facebook en Twitter samen als het gaat om klantenwerving. Maar onze mailbox zit al overvol met e-mails. Het is dus jouw taak om op te vallen tussen die massa aan e-mails. Hoe doe je dat precies? Hieronder volgen enkele tips die je hiermee gaan helpen en die je ook tijd gaan besparen.

Lees verder

Hoe we in 2015 50% meer bezoekers naar onze website kregen en meer leads verzamelden

Geschreven door: Jente Kasprowski

We verzorgen met Inventis internet strategieën voor organisaties en bedrijven en zijn dag in en dag uit bezig met mensen te overtuigen van het feit dat wanneer je wil dat je website een meerwaarde is voor je bedrijf dat je er aan moet werken. We zijn daar 100% van overtuigd en kwamen er ook achter dat wanneer je je website verwaarloost je website aan waarde verliest. Ook onze eigen website. Je krijgt minder en minder bezoekers en een website met minder bezoekers heeft ook minder potentieel om voor leads te zorgen. In dit artikel kan je lezen wat we in 2015 deden om ons bezoekersaantal met 50% op te drijven en zo meer leads en sales binnen te halen.

Lees verder

Doe jij "extra miles" met jouw website?

Geschreven door: Jente Kasprowski

Dit gaat eigenlijk verder dan het bouwen van een goede website of internetstrategie. Dit kan je eigenlijk toepassen op zowat alles in je leven.

Lees verder

Inventis Challenge 2012: de voorbereidingen zitten op schema

Geschreven door: Jente Kasprowski

Begin september trekken 11 dappere teamleden van Inventis naar de Franse en Spaanse Pyreneeën om hun grenzen te verleggen tijdens een 4-daagse bergtocht. De voorbereiding op deze tocht is al volop bezig, we geven jullie even een update.

Lees verder

Inventis marathon, een grensverleggende ervaring

Geschreven door: Jente Kasprowski

Een groot deel van het Inventis team is op 1 oktober 2010 de uitdaging aangegaan om een marathon, halve marathon of 10km te lopen op 25 juni 2011. 8 maanden trainen met 1 doel: deelnemen aan de midnight sun marathon in Tromso, Noorwegen.

Lees verder

Volg ons live tijdens de Midnight Sun Marathon!

Geschreven door: Tom Claus

Eindelijk is het zover, de lopers van het Inventisteam vertrekken naar Tromsø, in het hoge noorden van Noorwegen, om er de Midnight Sun Marathon te lopen. En er is goed nieuws, want de achterblijvers aan het thuisfront zullen ons live kunnen volgen tijdens ons verblijf.

Lees verder

Start to Run marathon style!

Geschreven door: Jan Raedschelders

Hoe je het draait of keert, een zittend beroep is niet het meest gezonde beroep. Als je dan ook nog eens 38 uren of meer per week naar een monitor staart vanuit een relaxte bureaustoel ben je zeker niet goed bezig. Daarom gingen Jente en ik op zoek naar een manier om ons team in beweging te krijgen, een start to run maar dan in marathon-style.

Lees verder

Nucleus webkarting trophy

Geschreven door: Gert Bangels

Afgelopen zaterdag organiseerde Nucleus een webkarting trophy, speciaal voor bedrijven die actief zijn als webbuilder/webdesigner. Ook Inventis was met een zevenkoppig team van de partij. In deze blogpost geven we jullie enkele highlights van deze prachtige dag.

Lees verder

Lentewandeling, dauwtrippen met het Inventis team

Geschreven door: Gert Bangels

Aangezien de vorige edities van de dauwtrip op heel wat interesse kon rekenen leek het ons een goed idee deze ervaring over te doen. Enkele leden van het team lieten zich inspireren door de natuur en stonden daar graag een uurtje vroeger voor op. Bart Vandebeek, Bart Geraerts, Jente, Dirk & Stefan waren van de partij en laten jullie graag zien wat de Limburgse natuur te bieden heeft.

Lees verder

Dauwtrippen door de Limburgse heide

Geschreven door: Bart Vandebeek

Samenkomst aan het natuurreservaat We spraken af op de parking van het natuurreservaat om daar om half 7 aan onze dauwtrip te beginnen. Tijdens het arriveren van de collega's leek het echter alsof een Japanse delegatie met ons mee ging wandelen, de éne na de andere camera werd bovengehaald en al snel werd elkanders...

Lees verder
{* Remarketing tag *}