Blog

Blogartikels geschreven door Saskia Hannon

E-mails sturen voor dummies —  mailetiquette

Geschreven door: Saskia Hannon

Elke dag krijg je een massa aan e-mails te verwerken. Belangrijke mailtjes van klanten, marketing mails, flauwe grappen van collega’s, … maar ook veel spam. In deze blogpost wil ik het met name hebben over de non-marketing e-mails tussen collega’s en klanten en hoe je daar het best op antwoordt.

Lees verder

Sinterklaas koopt zijn kadootjes meer en meer online.

Geschreven door: Saskia Hannon

Binnenkort is het weer zover. Het heerlijk avondje voor je kids komt eraan. In “den oude tijd” was de Sint normaal gestrest en naarstig op zoek naar het cadeautje dat op het verlanglijstje staat van al wie zoet is.

Lees verder

10 redenen waarom je e-mail in de spam kan terecht komen

Geschreven door: Saskia Hannon

Ongewenste e-mail is een van de belangrijkste nadelen van e-mail. Bijna 60% van al het e-mailverkeer is spam. Om je tegen een zondvloed van ongewenste mail te beschermen zijn er spamfilters uitgevonden. In de meeste gevallen doen spamfilters hun werk goed, maar soms kan het zijn dat jouw gewenste e-mails toch tegengehouden worden door de spamfilter. In dit artikel sommen we enkele zaken op die ervoor kunnen zorgen dat je onterecht in de spamfolder terecht komt.

Lees verder

Help, ik ben gehackt!

Geschreven door: Saskia Hannon

Just kidding! :) Vandaag is het Nationale Verander-Je-Wachtwoord-Dag om internetters bewust te maken van het goed beveiligen van je digitale accounts. Heel veel mensen hebben een te zwak wachtwoord en staan niet stil bij de gevolgen daarvan. Daarom enkele tips om je beter te beveiligen tegen hackers!

Lees verder

E-mail marketing tips die meteen renderen

Geschreven door: Saskia Hannon

E-mail marketing is 40 keer effectiever dan Facebook en Twitter samen als het gaat om klantenwerving. Maar onze mailbox zit al overvol met e-mails. Het is dus jouw taak om op te vallen tussen die massa aan e-mails. Hoe doe je dat precies? Hieronder volgen enkele tips die je hiermee gaan helpen en die je ook tijd gaan besparen.

Lees verder

Inzichten die we onthouden van Conversion Day 2015

Geschreven door: Jente Kasprowski , Bart Vandebeek en Saskia Hannon

Inventis was ook dit jaar weer met enkele personen aanwezig op Conversion Day, de conferentie in België op het vlak van conversie. Het programma was alvast veelbelovend. Hier kan je enkele inzichten terugvinden die wij onthouden van Conversion Day 2015. User experience is the intersection of disciplines (Paul Boag) User...

Lees verder

Inventis op ConversionDay 2014

Geschreven door: Jente Kasprowski , Bart Vandebeek , Stefan Hellings en Saskia Hannon

Donderdag 8 mei trokken we met het design & IA team richting Brussel voor de Conversion Day. Het was een goed georganiseerde conferentie rond conversiemarketing door Bloovi. “Een event met focus op méér conversies, méér omzet, méér winst. Kortom maximale ROI”, zoals zij het zelf zo duidelijk omschrijven. 18 Specialisten uit de sector deden hun ding op het podium en probeerden ons hun kneepjes uit het vak bij te brengen. Naast de verschillende interessante 'talks' was er natuurlijk ook de mogelijkheid om te netwerken en een kijkje te nemen bij de standhouders en partners van de organisatie.

Lees verder
{* Remarketing tag *}