FeWeb landt binnenkort op Inventis

Geschreven door: Jan Raedschelders

Feweb vzw, de federatie van Webontwikkelaars, komt binnenkort een infosessie geven in het Inventiskantoot in Houthalen. De sessie, naar aanleiding van het FeWebPlus peterschapsproject, dat van start gaat in 2010, zal plaatsvinden op donderdag 19 november om 20u00.

Het doel van FeWebPlus is het uitwisselen van ervaring en kennis tijdens elf maandelijkse sessies. De onderwerpen die hierin aan bod zullen komen, zijn erg uiteenlopend. Daarom werd een menukaart opgesteld waaruit de deelnemers aan het project kunnen kiezen. Meer informatie over het hele project kan je vinden op www.fewebplus.be.

Ben je geïnteresseerd om de infosessies bij te wonen? Schrijf je dan in bij FeWeb via mail (Eline@feweb.be) of per telefoon op het nummer 09 324 77 71.

6 Reacties op deze blogpost:

Maarten Tibau
Door Maarten Tibau op 22 oktober 2009

Hmm, klink best wel interessant! Eens zien of'k tijd kan vrijmaken.

Steensels Peter
Door Steensels Peter op 22 oktober 2009

Interessant en vooral leuk dat er nog eens een sessie in het Limburgse plaats vindt. Spijtig dat het drukke verkeer (Leuven, Brussel, Aalst, Gent) het moeilijk maakt om me steeds te verplaatsen naar het Gentse. Ik ga deze datum alvast vrij houden.

Eline Goeminne
Door Eline Goeminne op 22 oktober 2009

Op 15/10 hadden we al een infosessie in Gent maar voor velen is dit echt te ver. Daarom organiseren we de 2e en 3e infosessie in het Antwerpse en het Limburgse. We willen ons echt zo flexibel mogelijk opstellen. Ook de locaties voor de sessies zullen op verschillende locaties plaatsvinden om aan ieders noden te voldoen...
Groeten (eline@feweb.be)

Koen Mertens
Door Koen Mertens op 22 oktober 2009

Was ook blij toen ik vernam dat er 2 extra infosessies zouden plaatsvinden op uiteenlopende plaatsen.
Nu alleen nog kiezen waar ik naartoe rijd want we zitten er exact in het midden tussen...
Waarom zou ik naar Houthalen moeten komen ipv. naar Antwerpen? Are there koffiekoeken? ;-)

Eline Goeminne
Door Eline Goeminne op 23 oktober 2009

Ja, de infosessies in Antwerpen en Houthalen verschillen niet van elkaar, enkel de locatie. Misschien dat bepaalde files je ervan kunnen overtuigen om een van de twee locaties te kiezen...
Koffiekoeken zullen er jammer genoeg niet zijn :)

Wim Coemans
Door Wim Coemans op 23 oktober 2009

Ik kom ook eens luisteren naar wat Feweb te bieden heeft.

{* Remarketing tag *}