Inventis MasterClass

Geschreven door: Tom Claus

Geregeld krijgen we vragen binnen van studenten over onze manier van werken, welke literatuur we aanraden, onze cases, etc... Om die reden hebben we het concept MasterClass op poten gezet. Met een MasterClass willen we studenten een glashelder zicht geven op de manier van werken binnen een professioneel team.

MastefClass Inventis

Het concept MasterClass is eenvoudig: enkele studenten worden voor één avond uitgenodigd voor verschillende presentaties, open gesprekken en krijgen een zicht op de manier van werken binnen Inventis. Zo willen we de studenten laten zien en ervaren hoe we bij Inventis omgaan met projecten zoals Pukkelpop, Belisol, of Book in a Box. Zo krijgen de studenten een beeld van welke methodes en technologieën tegenwoordig spelen bij het ontwikkelproces van een website. Op die manier hopen we deze studenten aan het einde van de MasterClass naar huis te kunnen sturen met tal van nieuwe creatieve ideeën en een zicht op de mogelijkheden van het hedendaagse en moderne web.

Vier onderwerpen, één avond.

Tijdens deze eerste MasterClass zullen de volgende presentaties, workshops en onderwerpen aan bod komen:

  • Het verkoopproces van een website, meer dan een offerte
  • Wireframing, de meerwaarde van een glasheldere schets voor alle partijen
  • De mogelijkheden van HTML5/CSS3
  • Social media op en rond je website of bedrijf

Wanneer en waar moet je zijn?

De MasterClass is volledig gratis maar enkel op uitnodiging en zal doorgaan op het Inventis kantoor en dit op woensdag 7 maart vanaf 17u. Het slot is voorzien rond 22u.

Schrijf je motivatie 

De MasterClass is enkel bedoeld voor studenten, dit mag uit eender welke richting of school zijn. We vragen enkel dat je een motivatie schrijft waarin je kort even uitlegt waarom je aanwezig wil zijn op de MasterClass. Deze motivatie mag je samen met de vermelding van je school en richting doorsturen voor 23 februari naar masterclass@inventis.be. Wees creatief, de plaatsen zijn meer dan beperkt!

Heb je verder nog vragen of suggesties omtrent deze MasterClass, plaats dan gerust een reactie of neem contact met ons op.

6 Reacties op deze blogpost:

filip
Door filip op 09 februari 2012

Vreemd dat dit enkel interessant kan zijn voor studenten ;-)

Pieter
Door Pieter op 09 februari 2012

Mooi initiatief en ik kan het studenten enkel maar aanraden om deze masterclass mee te doen, alle meegenomen ervaring (zowel negatief als positief) binnen een werkomgeving is bruikbaar.

Wolf
Door Wolf op 09 februari 2012

Goed iniatief!

Pieter
Door Pieter op 09 februari 2012

Hoe goed is Houthalen bereikbaar met het openbaar vervoer, vooraleer ik een motivatie opstel?

Tom Claus
Door Tom Claus op 09 februari 2012

@ Filip
Naar de toekomt toe kan het eventueel wel zijn dat we dit soort activiteiten publiekelijk openstellen. Echter houden we het voorlopig op een selecte groep gemotiveerde studenten, zodat we hun persoonlijk iets kunnen bijbrengen dat ze op school niet zouden leren.

@Pieter Inventis zelf is niet zo super goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Echter kan er wel altijd voor en oplossing gezocht worden en kan er eventueel iemand je komen oppikken aan het station van Genk dat wel goed bereikbaar is.

Gaitano Boeraeve
Door Gaitano Boeraeve op 10 februari 2012

Prachtig initiatief. U mag een motivatiebrief van mij verwachten.

{* Remarketing tag *}