Wie leest onze blogposts?

Een blog onderhouden vergt de nodige inspanningen, wij bij Inventis doen de nodige inspanningen om wekelijks onze lezers minstens een nieuw interessant artikel voor te schotelen. Maar wie leest onze blogposts?

Google analytics laat ons perfect zien hoeveel bezoekers onze blog dagelijks, wekelijks en maandelijks krijgt, via een filter in analytics splitsen we vakkundig het verkeer van onze blog van het verkeer van onze website in het algemeen. Het wordt natuurlijk leuker wanneer deze cijfertjes een gezicht krijgen dacht ik…

In tijden van sociale media, online ego’s en personen cultussen wil ik weten wie jullie zijn, daarom vraag ik jullie: stel jullie voor in een reactie onder deze blogpost! Wie ben je, wat doe je, welk bedrijf vertegenwoordig je, suggesties voor onderwerpen, … kortom alles wat je kwijt wil. Ik ben alvast nieuwsgierig.

25 Reacties op deze blogpost:

Michelangelo van Dam
Door Michelangelo van Dam op 15 maart 2011

Hoi,

Daar jullie deel uitmaken van de PHPBenelux community is het vanuit een community standpunt belangrijk om te weten waar jullie zoal mee bezig zijn, welke uitdagingen jullie overwonnen hebben, hoe jullie onze meetings en evenementen beleven en hoe jullie zelf communities bouwen (met bijv. twitrun).

Naast een community mindset, heb ik ook een petje als bedrijfsleider en is het belangrijk om de industrie in België op te volgen en te weten welke trends en technologiën zoal worden gebruikt.

Als laatste kan ik nog toevoegen dat jullie artikels veel leuker zijn dan het lezen van de krant, waardoor ik jullie ook gewoon als nieuwsbron volg.

Wolf
Door Wolf op 15 maart 2011

Ik ben Wolf en ik lees de Inventis blog. Maar dat wist je wellicht al wel. Uit interesse en om op de hoogte te blijven van het Belgische weblandschap.. Zelf heb ik sinds kort ook een webdesignbedrijf, Wolf's Little Store.

Tom
Door Tom op 15 maart 2011

Ik ben Tom en ik lees jullie blog, gewoon uit interesse.

Michel
Door Michel op 15 maart 2011

Michel van i-media uit Hasselt

Davy
Door Davy op 15 maart 2011

Davy. Als klant houd ik jullie in het oog :-)

Matthias
Door Matthias op 15 maart 2011

Hello. Ik ben Matthias van Krimson Drupal Architects uit Antwerpen.

Ik vind de manier waarop jullie steeds terugkeren naar de basics super. Minder marketing en trends. Meer over evoluties in web of hands-on artikels over hoe je dingen aan kan pakken. Op jullie blog blijkt duidelijk dat jullie weten waar je mee bezig bent/wil zijn: jullie zijn geen reclamebureau maar een webbureau.

Barvee
Door Barvee op 15 maart 2011

Al een tijdje klant maar lees slechts sporadisch jullie blogberichten wegens niet altijd relevant voor mij.

Philip
Door Philip op 15 maart 2011

Philip van Versuz Studentlive

Als marketeer en voormalig C-MD student probeer ik de webwereld van dichtbij te volgen. Door de drukke agenda en bijhorend tijdgebrek zijn jullie blogberichten een waar genot wegens vlot leesbaar en niet onnodig ingewikkeld.

Mattias Geniar
Door Mattias Geniar op 15 maart 2011

Ik lees al een tijdje jullie blog, uit persoonlijke interesse. Ik doe voornamelijk systeem beheer, maar het development point-of-view blijft me interesseren. Jullie halen nieuwe technologieën en combineren dat met de praktijk ervaring, daar leert een mens het meeste van.

En natuurlijk, gewoon bedrijfs spionage hé :-)

Tom Hermans
Door Tom Hermans op 15 maart 2011

Hoi,

ik lees ook al een tijdje jullie blog, en durf zelf af en toe al eens zo stout zijn te reageren ook ;)

Ik ben zelf webdesigner/developer, freelancing op tomhermans.com en 'in dienst van'.

Ik vind vooral de variëteit van onderwerpen interessant, dan over cloud apps, dan over javascript, en dan weer over mobile development. En steeds onderzoeken hoe een nieuwe technologie werkt, hoe ze kan ingezet worden, wat de pro's en cons zijn, en één keer daarachter gekomen, er een blogpost over schrijven. Sjiek.

grtz,
Tom.

Chris
Door Chris op 15 maart 2011

En ook ik ben trouwe lezer van deze blog omdat bijna alle blog posts mij wel op een of andere manier boeien (herkenning?).

Maarten Tibau
Door Maarten Tibau op 15 maart 2011

Hoi, mijn naam is Maarten. Ik volg de blog al zeer lang eigenlijk. Niet dat ik elke post altijd grondig lees, hangt een beetje af van het onderwerp.

Ik zelf ben een webontwikkelaar, voor een goeie 3 jaar heb ik m'n eigen bedrijfje Webtrix, sinds 1 februari van dit jaar ben overgeschakeld van het te runnen in bijberoep naar hoofdberoep.

Enome
Door Enome op 15 maart 2011

Geert, zelfstandig webbouwer (enome.be) uit Vlaams-Brabant. Lees niet alles wat hier verschijnt maar er zit toch geregeld iets tussen wat ik kan gebruiken.

Heb ooit is het blog bezocht vanuit mijn bed met mijn Kindle. Omdat ik de naam van een boek vergeten was (Boek Review: The new rules of marketing & PR).

Tijs Vanduffel
Door Tijs Vanduffel op 15 maart 2011

Ik leest meestal de posts omdat ze (meermaals) in mijne twitter verschijnen en om op de hoogte te blijven van Inventis.

Ben zelfstanding IT analist (functioneel) onder de naam Askari en dit vooral in de telco en web industrie. Momenteel werk ik via Design is Dead bij KPNGB (BASE) op verschillende webapplicaties.

Serkan Yildiz
Door Serkan Yildiz op 16 maart 2011

Serkan Yildiz, ik ben gepassioneerd door web development (php). Ik lees deze blog regelmatig, toch wel 3x / week. Ik zou ook wel willen lezen hoe jullie bepaalde problemen hebben aangepakt en over de laatste technologieën.

Wouter De Schuyter
Door Wouter De Schuyter op 17 maart 2011

Ik ben Wouter, 18 uit Astene (OV) en zit momenteel in m'n laatste jaar secundair.
Ik lees jullie blogs af en toe omdat ik zelf ook veel met online media bezig ben en websites maak.
Volgend jaar ga ik Devine aan Howest studeren en in het laatste jaar moet ik ook ergens een stage van 3 maand doen en jullie bedrijf lijkt me daar ook zeer geschikt voor..

Tom Schuermans
Door Tom Schuermans op 23 maart 2011

Ik ben Tom, 21 jaar uit Overpelt en ben laatstejaarsstudent bij de PHL in Hasselt.
Ik lees het blog vooral omdat de aangehaalde onderwerpen mij meestal wel interesseren en omdat het interessant is om te zien hoe nieuwe technologieën onderzocht en toegepast worden binnen jullie bedrijf.

Alle onderwerpen worden ook op een goede manier behandeld en steeds kritisch geargumenteerd, wat jullie blog een schitterende bron van informatie maakt. Verder hebben de blogs meestal een vlotte schrijfstijl, wat de leesbaarheid natuurlijk alleen maar bevorderd.
Chapeau en ik hoop dat jullie zeker zo verder blijven doen ...

Koenie
Door Koenie op 23 maart 2011

Koen is the name en ik stam af van de e(-cmd)-mensen... Ik werk als marketing-assistent bij EuroGarden, een groothandel in tuinmachines en onderdelen.
Voornamelijk volg ik heel wat (locale) web-mensen via Twitter (bvb. Inventis en Yappa), en kom dan ook via dat kanaal op jullie blog terecht... Dit uit pure interesse...
Daar mijn werk (voorlopig) weinig te maken heeft met het web (wat we dit jaar gaan veranderen), liggen mijn grootste interesses toch online...

Daarnaast heb ik ook een bedrijf dat gespecialiseerd is in Animaties & Graphics voor LED-walls en LED-boarding... Neem gerust eens een kijkje: E-Dots.be

Ward Kennes
Door Ward Kennes op 23 maart 2011

Ik ben Ward Kennes,

Student Digital Design & Media aan de Hogeschool West-Vlaanderen. Ik volg Jan Raedschelders al enkele maanden op Twitter en kom zo vaak op deze blog terecht.

Ik lees jullie blog zoals vele hierboven uit interesse, en vaak krijg ik deze ook als eerste geïndexeerd bij de zoekresultaten op Google.

"Zelfs de filmpjes tegen RSI van enkele jaren terug blijven interessant! "

Ward

Caroline Daenen
Door Caroline Daenen op 23 maart 2011

Ik zit momenteel in het laatste stukje van mijn opleiding als webdesigner. In eerste instantie heb ik jullie leren kennen via Twitter. Jullie blog lees ik om op de hoogte te blijven van 'het wereldje' of om mijn kennis te verbreden. De onderwerpen zijn interessant en ik vind het leuk hoe jullie steeds je eigen kijk geven over de dingen.

Thijs
Door Thijs op 23 maart 2011

Ik ben Thijs, werknemer bij webagentschap Uniway en in bijberoep bij webagentschapje Pixoweb .

Ik lees niet al jullie blog posts, vooral die met een titel die me aanspreekt. Ik kom bijna altijd op jullie blog terecht via twitter.

Vorig jaar won ik hier nog een book-in-a-box.

Keep up the good blog work!
Thijs

Pascal Beyens
Door Pascal Beyens op 24 maart 2011

"Google analytics laat ons perfect zien..."

Vergeet het maar, GA wordt in mijn geval netjes buiten spel gezet.
:)

Nicky
Door Nicky op 28 maart 2011

Ik ben Nicky, en jullie blog zit in mijn rss reader omdat er regelmatig nuttige blogs zijn die over de algemene werking gaan van een webdesign bureau. Dus zeker blijven bloggen!

Stefanie
Door Stefanie op 29 maart 2011

Ik lees jullie posts af en toe, en heb ze vandaag zelfs in mijn rss reader gezet. Nuttig voor mijn job als webmaster bij Agency.com :)

groetjes van een ex studiegenootje

zelfstandige
Door zelfstandige op 24 september 2011

Wij komen hier toevallig terecht. Nu ja, toevallig. Wij waren op zoek naar blogartikelen en hebben hiervoor het woord blogposts in Google ingegeven. En wie staat er op nummer 2?

We gaan jullie alleszins volgen via Twitter. Zo hoeven we geen posts te missen ...

{* Remarketing tag *}