Internet nieuws

Blogartikels in de categorie “Internet nieuws”

Inventis Linkdump - Maart '12

Geschreven door: Dirk Bonhomme en Dennis Janssen

Ook deze maand willen we jullie de meest interessante items van onze Play Blog niet onthouden. In deze blogpost bieden we jullie graag een korte samenvatting aan van de meest interessante links die deze maand tot op onze Inventis Play Blog geraakt zijn en speciaal voor jullie werden geselecteerd door het Inventis-team!

Lees verder

Het grote Inventis-jaaroverzicht

Geschreven door: Jan Raedschelders

2011 zit er bijna op. Inventis kan terugblikken op een jaar vol boeiende projecten, maar ook daarnaast viel er heel wat te beleven. Zowel op als naast de werkvloer waren er dit jaar weer heel wat activiteiten gepland. Een overzicht van het jaar bij Inventis.

Lees verder

Social media zorgen voor stormloop bladzuigers

Geschreven door: Jan Raedschelders

1,21 euro, dat was de prijs die kantoorwebshop Viking de voorbije twee dagen vroeg voor een bladzuiger. Dat moest wel een vergissing zijn! Op Twitter deed de bewuste bladzuiger al snel als een lopend vuurtje de ronde via een tweet van @dietervanesch, al snel zorgden enkele nieuwe tweets en berichten op Facebook ervoor dat het aantal bestelde bladzuigers ongekende hoogtes bereikte. Enkele Inventiscollega’s en ikzelf besloten de proef op de som te nemen door ieder ook een lading bladzuigers te bestellen. Zouden ze de dag erna ook echt geleverd worden aan deze véél te lage prijs?

Lees verder

Hoe groot was het internet in 2010?

Geschreven door: Leen Speetjens

Hoe groot is het internet? Een vraag die iedereen zich wel eens heeft gesteld. Een vraag waarop je zo meteen het antwoord gaat weten, want het Zweedse technologiebedrijf Pingdom maakte op basis van verschillende bronnen een lijst met statistieken die ons tonen hoe het internet er op het einde van 2010 uitzag. Hoe groot is het internet en hoe is alles precies verdeeld?

Lees verder

Mobiel internet hip, hype of hoax?

Geschreven door: Jente Kasprowski

Mobiel internet lijkt wel ieder moment te gaan "boomen" Er worden veelbelovende mobiele projecten gelanceerd, maar zijn ze succesvol? Is mobiel internet op dit moment hip, een hype of een hoax?

Lees verder

Social network site om product te promoten

Geschreven door: Jente Kasprowski

Alles om je product te promoten? Coca-cola zou plannen hebben om een mobiel sociaal netwerk op te richten. Moet Coca-cola zich bezighouden met sociale netwerken of met het produceren van drankjes?

Lees verder

Nieuwe feature voor Google Maps: Street View

Geschreven door: Jente Kasprowski

Google Maps blijft functionaliteiten toevoegen, na de satellietbeelden werd nu Street view geïntroduceerd. Streetview is een realistische weergave van het straatbeeld aan de hand van miljoenen foto's.

Lees verder

E-commerce omzet in België verdubbeld

Geschreven door: Jente Kasprowski

De e-commerce omzet blijft steeds stijgen, in 2006 zouden alle e-commerce websites samen een verdubbeling van de omzet hebben mogen noteren. Een mooi resultaat!

Lees verder
{* Remarketing tag *}