Inventis nieuws

Blogartikels in de categorie “Inventis nieuws”

Inventis challenge 2013

Geschreven door: Jente Kasprowski

Na de Midnightsun marathon in 2011 en de bergtocht door de Pyreneeën in 2012 was er ook in 2013 een Inventis challenge. Met de Inventis challenge willen we het Inventisteam ieder jaar sportief of actief uitdagen en tegelijkertijd een unieke ervaring voor het leven bezorgen. Dit jaar trokken we weer naar het hoge Noorden meer bepaald Kangos in Zweeds Lapland. Dit keer niet in de zomer maar in het putje van de winter! We daagden het team uit om een avontuurlijke 3-daagse tocht met sledehonden te doen doorheen de wildernis in barre omstandigheden.

Lees verder

Inventis Challenge 2013, weer een ervaring om nooit te vergeten!

Geschreven door: Jan Raedschelders

Na de 50 kilometer lange bergtocht door de Pyreneeën (2012) en de Midnight Sun Marathon in Noorwegen (2011) trekken we dit jaar naar Lapland om er de ijzige kou te trotseren en terwijl te genieten van het adembenemend schouwspel van het noorderlicht. Het Inventis-team wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de challenge.

Lees verder

De Inventis Challenge 2012: Een grenzenverleggend avontuur

Geschreven door: Jente Kasprowski

Na de Midnight Sun Marathon in Noorwegen (2011) stond er dit jaar een nieuwe uitdaging voor het Inventis team op de planning: Een bergtocht van meer dan 50 kilometer en 3.500 hoogtemeters over de Brèche de Roland, pal op de grens van Frankrijk en Spanje.

Lees verder

Inventis Challenge 2012

Geschreven door: Jente Kasprowski

Vorig jaar gingen we de uitdaging aan om deel te nemen aan de midnight sun marathon in het hoge noorden, deze uitdaging viel zodanig in de smaak dat het al begon te kriebelen voor een nieuwe uitdaging aan te gaan. Jan en Jente staken de koppen bij elkaar om een nieuwe uitdaging te bedenken, het was geen eenvoudige klus om de midnight sun marathon te evenaren.

Lees verder

Inventis behaalt het WebScan kwaliteitslabel

Geschreven door: Dennis Janssen

Bij Inventis geloven we sterk in het constant verbeteren van ons proces, omdat we enkel zo kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten. Doorheen de jaren introduceerden we een reeks nieuwe elementen in onze workflow, zoals wireframes, specs lists, grafische vragenlijsten, testbundels, …. Al deze verbeteringen dragen bij tot de uitgebreide workflow die we momenteel hanteren en ons helpt projecten succesvol af te ronden.

Lees verder

Het Inventis team loopt een marathon, volg ons op de voet!

Geschreven door: Jan Raedschelders

Al enkele maanden zijn 13 Inventis-teamleden aan een hoog tempo aan het trainen. Een groot deel van het team zag het volledig zitten om deel te nemen aan de Midnight Sun Marathon in Tromsø (Noorwegen), dus werd er een coach in de arm genomen (Jan Troch) en begonnen de teamleden aan hun trainingsschema’s. Door regen, sneeuw, vrieskou en in drassige bossen lopen ze hun kilometers, met als doel de eindmeet in Tromsø te halen. Op de site inventismarathon.be zal je vanaf nu hun vorderingen kunnen volgen en wie weet krijg je wel de smaak te pakken om zelf te beginnen met lopen!

Lees verder

Vacature administratief bediende

Geschreven door: Jente Kasprowski

Inventis is op zoek naar een administratief bediende om onze interne werking te optimaliseren.

Lees verder

Inventis op Rimpelrock en Pukkelpop

Geschreven door: Jente Kasprowski

Inventis is niet vies van een uitdaging, het ticketingsysteem van Pukkelpop is een heuse uitdaging. Om zowel de online verkoop als het scannen van de tickets ter plaatse in goede banen te leiden hebben we met het hele team het beste van onszelf gegeven.

Lees verder

Inventis is op zoek naar een Slicer / front-end webdeveloper

Geschreven door: Jente Kasprowski

Het Inventis team is op zoek naar versterking, 15 teamplayers zijn op zoek naar nummer 16 om samen nog betere websites te bouwen. Op dit moment hebben we nood aan een digitale handige Harry die zich zal bezighouden met front-end ontwikkeling en slicing. Bekijk hier de vacature en laat ons iets weten als je geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging in een bedrijf waar iedereen er voor gaat en waar een goede teamgeest heerst.

Lees verder

Inventis gaat het nieuwe jaar in

Geschreven door: Jan Raedschelders

Ondertussen hebben we in 2010 de draad terug opgepikt. Ook Inventis heeft goede voornemens , een daarvan is het in gebruik nemen van een nieuwe projectflow, om onze projecten efficiënter af te werken. In het nieuwe jaar starten we met ontwikkelingen aan nieuwe projecten. Europlanetarium , Zomerbrochures , MyDirectFactory , Eurocompost...

Lees verder

Dwars door Hasselt 2009

Geschreven door: Jente Kasprowski

Na een aantal weken hard trainen stonden op zondag 11 oktober zes medewerkers van Inventis aan de start van Dwars door Hasselt. Hier kom je te weten of iedereen de 15 kilometer gehaald heeft.

Lees verder

Drukke weken op het Inventis kantoor

Geschreven door: Niki Dubois

Inventis werkt aan een aantal projecten waaronder twee communities, enkele corporate branding websites en meerdere e-shops. Verder zijn de medewerkers van Inventis zwaar aan het trainen voor de deelname van het kantoor aan Dwars door Hasselt.

Lees verder

Inventis start to run

Geschreven door: Jente Kasprowski

Webdesigners, webdevelopers en consoorten hebben veelal een zittend beroep. Een beetje beweging kan dus heus geen kwaad. Enkele leden van het Inventis team hebben beslist om mee te doen aan Dwasrs door Hasselt, daar hoort een start to run bij!

Lees verder

Jaarlijks Verlof

Geschreven door: Jan Raedschelders

De zomer is weer in het land, en dat betekent voor Inventis: tijd voor het jaarlijkse verlof. Vanaf 20 juli zal het Inventis team twee weken uitrusten. Op 3 augustus gaan we met opgeladen batterijen terug aan de slag.

Lees verder
{* Remarketing tag *}