Inventis nieuws

Blogartikels in de categorie “Inventis nieuws”

Inventis challenge 2013

Geschreven door: Jente Kasprowski

Na de Midnightsun marathon in 2011 en de bergtocht door de Pyreneeën in 2012 was er ook in 2013 een Inventis challenge. Met de Inventis challenge willen we het Inventisteam ieder jaar sportief of actief uitdagen en tegelijkertijd een unieke ervaring voor het leven bezorgen. Dit jaar trokken we weer naar het hoge Noorden meer bepaald Kangos in Zweeds Lapland. Dit keer niet in de zomer maar in het putje van de winter! We daagden het team uit om een avontuurlijke 3-daagse tocht met sledehonden te doen doorheen de wildernis in barre omstandigheden.

Lees verder

Inventis Challenge 2013, weer een ervaring om nooit te vergeten!

Geschreven door: Jan Raedschelders

Na de 50 kilometer lange bergtocht door de Pyreneeën (2012) en de Midnight Sun Marathon in Noorwegen (2011) trekken we dit jaar naar Lapland om er de ijzige kou te trotseren en terwijl te genieten van het adembenemend schouwspel van het noorderlicht. Het Inventis-team wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de challenge.

Lees verder

De Inventis Challenge 2012: Een grenzenverleggend avontuur

Geschreven door: Jente Kasprowski

Na de Midnight Sun Marathon in Noorwegen (2011) stond er dit jaar een nieuwe uitdaging voor het Inventis team op de planning: Een bergtocht van meer dan 50 kilometer en 3.500 hoogtemeters over de Brèche de Roland, pal op de grens van Frankrijk en Spanje.

Lees verder

Inventis Challenge 2012

Geschreven door: Jente Kasprowski

Vorig jaar gingen we de uitdaging aan om deel te nemen aan de midnight sun marathon in het hoge noorden, deze uitdaging viel zodanig in de smaak dat het al begon te kriebelen voor een nieuwe uitdaging aan te gaan. Jan en Jente staken de koppen bij elkaar om een nieuwe uitdaging te bedenken, het was geen eenvoudige klus om de midnight sun marathon te evenaren.

Lees verder

Inventis behaalt het WebScan kwaliteitslabel

Geschreven door: Dennis Janssen

Bij Inventis geloven we sterk in het constant verbeteren van ons proces, omdat we enkel zo kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten. Doorheen de jaren introduceerden we een reeks nieuwe elementen in onze workflow, zoals wireframes, specs lists, grafische vragenlijsten, testbundels, …. Al deze verbeteringen dragen bij tot de uitgebreide workflow die we momenteel hanteren en ons helpt projecten succesvol af te ronden.

Lees verder

Inventis verwelkomt 2 nieuwe gezichten

Geschreven door: Leen Speetjens

De afgelopen weken konden we twee nieuwe werkkrachten verwelkomen binnen het Inventisteam. Saskia Hannon zal als ervaren webdesigner het team versterken en Tom Schuermans vult na een geslaagde stage het team webontwikkelaars aan.

Lees verder

Inventis Linkdump - Oktober '11 - deel2

Geschreven door: Jente Kasprowski en Dirk Bonhomme

Ook deze maand willen we jullie de meest interessante items van onze Play Blog niet onthouden. Dus bij deze de meest interessante links die deze maand tot op onze Inventis Play Blog geraakt zijn, speciaal voor jullie geselecteerd door ons team!

Lees verder

Het Inventis team loopt een marathon, volg ons op de voet!

Geschreven door: Jan Raedschelders

Al enkele maanden zijn 13 Inventis-teamleden aan een hoog tempo aan het trainen. Een groot deel van het team zag het volledig zitten om deel te nemen aan de Midnight Sun Marathon in Tromsø (Noorwegen), dus werd er een coach in de arm genomen (Jan Troch) en begonnen de teamleden aan hun trainingsschema’s. Door regen, sneeuw, vrieskou en in drassige bossen lopen ze hun kilometers, met als doel de eindmeet in Tromsø te halen. Op de site inventismarathon.be zal je vanaf nu hun vorderingen kunnen volgen en wie weet krijg je wel de smaak te pakken om zelf te beginnen met lopen!

Lees verder

Vacature administratief bediende

Geschreven door: Jente Kasprowski

Inventis is op zoek naar een administratief bediende om onze interne werking te optimaliseren.

Lees verder

Visitoostende.be, meer dan een website

Geschreven door: Bart Ariën

Visitoostende.be is meer dan gewoon een toeristische website. Om Oostende optimaal in de kijker te zetten, werden er allerhande applicaties ontwikkeld, om alle content ook sociaal en mobiel te maken. Iedere (potentiële) toerist kan de juiste informatie via mobiele toepassingen, de verschillende social media, mailings en ten slotte ook de website zelf vinden. Ook zakentoerisme krijgt een eigen portaal, via de speciale ‘zin in zaken’ Convention bureau-pagina. We bespreken even de verschillende onderdelen en applicaties.

Lees verder

Inventis goes to Oostende, the social network!

Geschreven door: Bjorn Van Houtte

Inventis leverde met enige fierheid het project www.visitoostende.be op en trok naar Oostende voor de officiële lancering.

Lees verder

Inventis op Rimpelrock en Pukkelpop

Geschreven door: Jente Kasprowski

Inventis is niet vies van een uitdaging, het ticketingsysteem van Pukkelpop is een heuse uitdaging. Om zowel de online verkoop als het scannen van de tickets ter plaatse in goede banen te leiden hebben we met het hele team het beste van onszelf gegeven.

Lees verder

Zomervakantie voor Inventis!

Geschreven door: Jan Raedschelders

Daarna wordt er weer verder gewerkt aan de huidige en nieuwe projecten, waaronder de websites voor Belisol, Make Your Gate en Toerisme Oostende. Ook hebben we na ons verlof onze handen vol met Pukkelpop waarvoor Inventis de website en ticketing verzorgt. Na het verlof heten we ook 2 nieuwe maar niet onbekende gezichten welkom bij...

Lees verder

Inventis is op zoek naar een Slicer / front-end webdeveloper

Geschreven door: Jente Kasprowski

Het Inventis team is op zoek naar versterking, 15 teamplayers zijn op zoek naar nummer 16 om samen nog betere websites te bouwen. Op dit moment hebben we nood aan een digitale handige Harry die zich zal bezighouden met front-end ontwikkeling en slicing. Bekijk hier de vacature en laat ons iets weten als je geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging in een bedrijf waar iedereen er voor gaat en waar een goede teamgeest heerst.

Lees verder
{* Remarketing tag *}