Drukke weken op het Inventis kantoor

Geschreven door: Niki Dubois

Inventis werkt aan een aantal projecten waaronder twee communities, enkele corporate branding websites en meerdere e-shops. Verder zijn de medewerkers van Inventis zwaar aan het trainen voor de deelname van het kantoor aan Dwars door Hasselt.

Herock workwear

Herock is een nieuw merk van VLI Premium Production Partners. Herock biedt een complete werkoutfit aan voor mannen en vrouwen. Inventis dacht voor dit project mee na over het concept en zorgde voor de volledige ontwikkeling ervan. Zowel de website van VLI Premium Production Partners als van Parks, een van hun andere merken, zullen ook door Inventis ontwikkeld worden.

YorBody

YorBody is een website die je helpt op een eenvoudige manier aan je conditie te werken. Met behulp van een klein apparaatje worden jouw gegevens verstuurd naar de website en krijg je onmiddellijk feedback over je workout. Samen met de online community van gebruikers wordt werken aan je conditie superleuk! Inventis heeft het concept mee vorm gegeven, het grafisch design gemaakt en de ontwikkeling van de website voor zijn rekening genomen.

Arcomet

Arcomet is een belangrijke wereldwijde speler als het gaat over bouwkranen. Door het concept dat Inventis heeft opgezet kan Arcomet via het Content Management Systeem (WebAdmin) eenvoudig zijn website in meerdere talen onderhouden. Verder zal de volledige uitwerking van deze website van design tot code door Inventis gebeuren.

Andere projecten

Ook mogen we Traiteur Jaco, Gossip Originals, VPK, Gordijnen op maat, Maes Electronics, In de Fleur en de Wijnmakelaarsunie zeker niet vergeten te vermelden. Momenteel is het Inventis team hard aan deze projecten aan het werken, binnenkort kan je in ons portfolio meer informatie hierover vinden.

Dwars door Hasselt

Na de drukke werkdagen is het Inventis team ook nog aan het trainen om samen deel te nemen aan Dwars door Hasselt. Uiteraard wil niemand onder doen en zal het merendeel van het team deelnemen aan de 15 kilometer. Noteer alvast zondag 11 oktober in de agenda om te komen supporteren.

1 Reactie op deze blogpost:

Nathalie
Door Nathalie op 07 oktober 2009

Leuk om dit te lezen, en zo groeit het internet dag per dag ...

{* Remarketing tag *}