Inventis Challenge 2012

Vorig jaar gingen we de uitdaging aan om deel te nemen aan de midnight sun marathon in het hoge noorden, deze uitdaging viel zodanig in de smaak dat het al begon te kriebelen voor een nieuwe uitdaging aan te gaan. Jan en Jente staken de koppen bij elkaar om een nieuwe uitdaging te bedenken, het was geen eenvoudige klus om de midnight sun marathon te evenaren.

Inventis Challenge 2012

 

Na tal van ideeën te wikken en wegen werd er besloten om dit jaar naar het zuiden te trekken, niet voor een luilekkervakantie in de zon, nee voor een heuse trektocht over de Breche de Roland in de Franse en Spaanse Pyreneeën. Een grens oversteken op 2800 meter hoogte doe je niet iedere week en is daarom een unieke ervaring! De route die we zullen gaan wandelen kan je bekijken op http://afstandmeten.nl/index.php?id=804084

“Is wat wandelen een uitdaging voor marathonlopers?” hoor ik u al denken. Een 4 daagse trektocht doorheen de Pyreneeën met een aanzienlijk hoogteverschil bepakt met een rugzak van om en bij de 15kg is zeker niet te onderschatten en moet mentaal en fysiek niet onderdoen voor een marathon. Van de marathonconditie schiet bij de meeste teamleden niet veel meer over, hoog tijd voor een nieuwe fysieke uitdaging dus!

Ook dit jaar zal er getraind worden onder begeleiding van 2 coaches, zij zullen het team zowel fysiek als mentaal klaarstomen voor de uitdaging. Breche de Roland, here we come!

6 Reacties op deze blogpost:

Bramus!
Door Bramus! op 27 februari 2012

Cool, mogen we mee? ;-)

jente
Door jente op 27 februari 2012

@Bramus! Je kan altijd eens solliciteren! :)

Jimmy
Door Jimmy op 28 februari 2012

Echt wel vet!

Stijn
Door Stijn op 28 februari 2012

De max :-)

Volgend jaar op de fiets?

Jan
Door Jan op 28 februari 2012

Als jullie ooit een sysadmin zoeken of een kantoor in Leuven willen openen, mail me :)

Katleen
Door Katleen op 09 maart 2012

Dit lijkt inderdaad minder zwaar dan de marathon maar de laatste dag zullen de voetjes toch pijn doen. Succes alvast met de voorbereidingen.

{* Remarketing tag *}