Inventis start to run

Webdesigners, webdevelopers en consoorten hebben veelal een zittend beroep. Een beetje beweging kan dus heus geen kwaad. Enkele leden van het Inventis team hebben beslist om mee te doen aan Dwasrs door Hasselt, daar hoort een start to run bij!

start to run

Dwars door Hasselt vindt dit jaar plaats op 11 oktober, hoog tijd dus om ons lui gat van onze bureaustoel te lichten en wat trainingsarbeid te verrichten, 15 kilometer lopen gaat immers niet vanzelf. Iedere dinsdag proberen de lopers van het team samen de benen te strekken om zo onder lichte groepsdruk toch maar geen training over te slaan, oktober zal immers snel daar zijn. Gisteren was het zo ver, de eerste trainingsessie, 6 teamleden bleken fit en over voldoende tijd te beschikken om na de dagtaak zich in het zweet te werken. Ieder zou op zijn tempo de eerste looptraining afwerken, al snel werden de waardeverhoudingen binnen het team zichtbaar maar onder het motto "samen uit samen thuis" haalde iedereen het einde van de training.

Iedereen gaf het beste van zichzelf en legde een afstand tussen de 5 en 8 kilometer al lopend af. Geen slecht begin! Nu langzaam opbouwen naar Dwars door Hasselt, niet overdrijven en vooral volhouden!

Ben je zelf op zoek naar gezelschap dat over webstandaarden en php functies praat tijdens het lopen? Laat gerust iets weten en doe mee met de Inventis start to run! Iedereen welkom iedere dinsdag rond 16u45.

6 Reacties op deze blogpost:

Maarten Tibau
Door Maarten Tibau op 05 augustus 2009

Jawadde, direct al 5 tot 8km effectief lopen, da's wel nie volgens schema van start-to-run eh. Maar wel ferm als iedereen al van't begin 5km of meer kan uitlopen, hopelijk heeft iedereen ook goed gestreched naderhand.

'k Heb vorig jaar Dwars Door Hasselt gelopen 15KM, de laatste 2km (door het centrum van Hasselt) was enorm afzien :p - goed te zien op deze foto . Misschien kom ik wel eens meelopen, waar is het juist?

Jente
Door Jente op 05 augustus 2009

@Maarten Tibau: We verzamelen rond 16u45 hier op kantoor en rijden dan met de auto naar een plaats waar we rustig in de natuur kunnen lopen.

De meesten hebben tussendoor wel wat gewandeld om de kilometers vol te maken.

Welke tijd heb je vorig jaar gelopen op de 15 km?

Maarten Tibau
Door Maarten Tibau op 05 augustus 2009

Ik heb 1u21min gelopen vorig jaar. Ik denk dat ik dit jaar niet veel sneller zal zijn, als ik al zal kunnen meedoen. Zit met een klein spierscheurtje in m'n linkerkuitbeen. Daarom dat ik een beetje ben aan't kijken of ik misschien niet beter kan omschakkelen naar fietsen ofzo, want het blijft altijd maar terugkomen, ook al geneest het na voldoende rust.

Hier kunde mijne volledige uitslag zien : link

Start to run
Door Start to run op 18 april 2010

Voor meer informatie, of loopschema's, enz. om te beginnen met lopen: Kijk zeker eens op de website Start to run !

Start-torun
Door Start-torun op 29 augustus 2010

Voor de beste trainingschema's om te beginnen met lopen kijk zeker op Start to run

Start to run
Door Start to run op 25 september 2010

Start to run! Leuk, eens je ermee begint weet je niet van ophouden...

{* Remarketing tag *}