Jaarlijks Verlof

Geschreven door: Jan Raedschelders

De zomer is weer in het land, en dat betekent voor Inventis: tijd voor het jaarlijkse verlof. Vanaf 20 juli zal het Inventis team twee weken uitrusten. Op 3 augustus gaan we met opgeladen batterijen terug aan de slag.

In de tussentijd zijn er enkele nieuwe projecten aan ons portfolio toegevoegd. Zo voerden we een usability audit uit voor het intranet van Sodexo en verzorgden we de slicing van Aanbodpagina.nl. Inventis ontwikkelde ook het merchandising systeem voor Rock Werchter en een website voor Vliegtuigbon.be. Deze laatste is een website waarop vliegtuigoperatoren zich kunnen aanmelden om geschenkbonnen voor vluchten te verkopen.

Na het verlof zullen we verdergaan met projecten als Gordijnen op Maat, een webshop die gordijnen en aanverwanten verkoopt. Naast Gordijnen op Maat werken we na ons verlof ook Logitech Webshop af, een online winkel voor Logitech producten. Nieskens Agency, een boekingskantoor voor artiesten en entertainment zal ook na ons collectief verlof voorzien worden van een nieuwe website.

{* Remarketing tag *}