Online communities

Blogartikels in de categorie “Online communities”

Flickr, 10 essentiële tips

Geschreven door: Jochen Vander Eecken

In de vorige blogpost was het reeds duidelijk dat Flickr vrijwel de grootste en best uitgewerkte online toepassing is waarmee u eenvoudig al uw digitale foto's kan beheren en delen. Het idee achter Flickr is vrij simpel en bestaat uit 2 duidelijke doelstellingen. Niet alleen willen ze mensen helpen om hun foto's beschikbaar te maken voor de personen die belangrijk zijn voor hen; maar ook streven ze naar nieuwe manieren en eenvoudig bruikbare mogelijkheden om foto's en video's te beheren en organiseren. In deze tweede blogpost licht ik graag toe hoe Inventis hier tracht optimaal gebruik van te maken.

Lees verder

Flickr, een meerwaarde voor elk bedrijf

Geschreven door: Jochen Vander Eecken

Flickr is vrijwel de grootste en best uitgewerkte online toepassing waarmee u eenvoudig al uw digitale foto's kan beheren en delen met familie, vrienden, … Flickr werd in 2004 ontwikkeld door een klein bedrijfje gevestigd te Vancouver en in 2005 aangekocht door internet gigant 'Yahoo!'. Het idee achter Flickr is vrij simpel en bestaat uit 2 duidelijke doelstellingen. Niet alleen willen ze mensen helpen om hun foto's beschikbaar te maken voor de personen die belangrijk zijn voor hen; maar streven ze ook naar nieuwe manieren en eenvoudig bruikbare mogelijkheden om foto's en video's te beheren en organiseren. In deze tweedelige blogpost licht ik graag toe wat de belangrijke aspecten van Flickr zijn en hoe Inventis hier tracht optimaal gebruik van te maken.

Lees verder

Fixing broken windows theorie en social media

Geschreven door: Jente Kasprowski

Een online community is vaak een weerspiegeling van de gewone wereld. De mens is een sociaal wezen, zowel online al offline. In deze blogpost lichten we even toe hoe de "Fixing broken windows theorie" kan toegepast worden op de online wereld.

Lees verder
{* Remarketing tag *}