Koop hier je webdesign schetsboek

Geschreven door: Jan Raedschelders

Een schets zegt vaak meer dan de beste omschrijving van een blogpagina, mailing, inlogscherm of contactformulier. Daarom bedacht ik het webdesign schetsboek dat het mogelijk maakt snel dit soort pagina’s of zelfs volledige wireframes te schetsen. Via deze blogpost stel ik kort het schetsboek voor en geef ik je de mogelijkheid om het webdesign schetsboek hier te kopen.

Een tweetal weken geleden lanceerden we (Inventis) de blogpost over het schetsboek. Via deze post kan je gemakkelijk de schermen van het boek downloaden. Omdat we al snel meer dan 7000 extra bezoekers kregen en tal van mails ontvingen met de vraag waar men het schetsboek kon kopen besloten we om hem op een gelimiteerde oplage te laten drukken.

Via deze blogpost bieden we de mogelijkheid om het webdesign schetsboek aan te kopen. Het schetsboek heeft een universele uitstraling zonder al te veel toeters en bellen.  Op die manier kan je het schetsboek probleemloos gebruiken voor eigen projecten, klanten, ... zonder dat Inventis in het oog springt. Het is natuurlijk ook mogelijk gepersonaliseerde exemplaren te bestellen bv. met een kaft in huisstijlkleuren, uitgebreidere versies, ... Hiervoor kan je best even rechtstreeks contact opnemen. Omdat we het schetsboek op een iets grotere oplage lieten drukken, hebben we het relatief goedkoop kunnen aankopen. Zo proberen we de verkoopprijs laag te houden en kunnen we het schetsboek voor slechts 10 euro verkopen, dit is exclusief verzending en btw.

Het schetsboek bestaat naast de omslag uit 3 grote delen:

20 Overzichtpagina’s

Deze pagina’s bestaan telkens uit 9 browser vensters om kleine schetsen te maken of om een overzicht te geven van de volgorde van grotere schetsen. Daarnaast werd aan elke pagina ruimte voorzien voor notities.

15 Mailingpagina’s

Aangezien je ook al te vaak mailings moet schetsen hebben we er een beperkt aantal mailingpagina’s in voorzien. Deze pagina bestaat uit een browservenster met de afmetingen van een mailing, dit voorzien van een grid systeem. Daarnaast is ook hier ruimte voorzien voor notities

50 Browserpagina’s

Het grootste deel van het schetsboek bestaat uit algemene browserpagina’s met de afmetingen van een scherm met als resolutie van 1024 op 768 pixels. Deze pagina’s zijn naar mijn mening de ideale oplossing voor het schetsen van allerhande toepassingen. Ook deze pagina’s zijn voorzien van een beperkte ruimte voor notities.

Hoe aanschaffen?

Hoe kan je het schetsboek aanschaffen, wel dit is erg eenvoudig. Stuur een mailtje met je volledige gegevens en het aantal schetsboeken naar jan@inventis.be. De schetsboeken worden voor 10 euro verkocht, dit is exclusief verzendingskosten en btw. De betaling kan via overschrijving, Visa, Mastercard of PayPal.

Verzendkosten

  • België: € 3
  • Europa: € 7
  • Rest van de wereld: € 10

4 Reacties op deze blogpost:

tamara carsauw
Door tamara carsauw op 20 februari 2009

ik heb er al zo eentje en die is echt bom ^^
echt manne mercie ^^
u rock ^^
et boek is een echte aanrader ^^
mooi gemaakt en de kaft is ook zeer mooi verzorgd kortom gwn af ^^

Martijn
Door Martijn op 20 februari 2009

Gisteren drie schetsboeken ontvangen. Ziet er allemaal puik uit! Mijn complimenten!

Bedankt, zuiderburen!

Audience
Door Audience op 20 februari 2009

Ik ga dat nooit gebruiken jong. Het is als een nieuwe Mac afhalen. De doos is te schoon om het open te doen en er met te beginnen spelen.

Puik gedaan! En merci.

Stijn
Door Stijn op 21 februari 2009

Een mooi en efficiënt product: knap werk!

{* Remarketing tag *}