Webhosting

Blogartikels in de categorie “Webhosting”

Wie is de eigenaar van mijn domeinnaam?

Geschreven door: Jan Raedschelders

Wanneer een domeinnaam geregistreerd wordt en iemand beslist om een bepaald stukje internetlandschap in te palmen wordt er een bepaald bedrag jaarlijks aangerekend om hier eigenaar van te worden. Zolang dit jaarlijks verlengd wordt blijf je eigenaar, jaar na jaar. Vaak zal een webbureau hiervoor worden ingeschakeld aangezien dit voor...

Lees verder

Google Apps en de meerwaarde voor e-mail hosting

Geschreven door: Dirk Bonhomme

Google biedt met Gmail een uitstekende mailservice aan. Weinig andere diensten kunnen concurreren met hun enorme opslagruimte, uitgebreide webinterface en snelle toegang. Google Apps biedt iedereen de mogelijkheid om een bestaand domein te koppelen aan Gmail.

Lees verder

Een eigen domeinnaam extensie voor vlaanderen

Geschreven door: Jan Raedschelders

ls het van de Vlaamse regering afhangt, komt er binnenkort een Vlaamse domeinextensie. In een antwoord op een parlementaire vraag van Mark Demesmaeker (N-VA) zei Vlaams minister-president Kris Peeters dinsdag dat de Vlaamse regering de procedure voor de aanvraag opgestart heeft.

Lees verder

Uptime server belangrijk om te scoren in Google?

Geschreven door: Jente Kasprowski

Je kan de beste website van de wereld hebben, als je een slechte server gebruikt om de website te hosten bega je een grote fout. Wat is het belang van de uptime van je server binnen SEO of zoekmachine optimalisatie?

Lees verder

Wat is een goede domeinnaam?

Geschreven door: Jente Kasprowski

Iedere website heeft een domeinnaam nodig dus ook jouw nieuwe website. Wat is een goede domeinnaam en waar kan je best op letten bij het kiezen van een domeinnaam?

Lees verder

Website offline een dure grap?

Geschreven door: Jente Kasprowski

Een website die ongewild offline is door omstandigheden is nooit een goeie zaak. Wanneer je echter een nationale reclamecampagne hebt lopen wanneer je website offline is, is het een kleine ramp en gaat er per seconde wat van je reclamebudget in rook op.

Lees verder

Flicker.com weigert bod van 700.000 dollar

Geschreven door: Jente Kasprowski

Hoeveel geld kan je weigeren? De eigenaar van de domeinnaam Flicker.com is er in geslaagd om een bod van 700.000 dollar te weigeren. Flicker.com is vooral zoveel waard omdat duizenden mensen flicker intypen ipv flickr.com.

Lees verder
{* Remarketing tag *}