Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Geef gratis een Book in a Box weg!

Geschreven door

In deze blogpost overlopen we kort even het concept van Book in a Box. Daarnaast is er nog een kleine verrassing voor jullie aan het einde van deze blogpost.

Het concept

Book in a Box maakt een voorselectie van boeken en biedt deze aan in aantrekkelijke cadeauboxen. Deze worden steeds opgedeeld per categorie. Zo kan je bijvoorbeeld een box uit de reeks Fictie geven, of een culinaire box (uit de reeks Vrije Tijd).

Je kan je box online kopen, maar dit kan ook in verschillende verkooppunten van Carrefour of Dreamland. Koop je hem online, dan kan je beslissen om er een (al dan niet digitale) boodschap aan mee te geven, of om je box in te laten pakken als cadeautje.

Nadat je je box cadeau hebt gegeven, kan de ontvanger op leuke steekkaartjes nalezen wat de inhoud van de box is. Je hebt als ontvanger immers de keuze uit ongeveer 20 verschillende boeken. Op deze kaartjes staan de cover en de korte inhoud van het boek. Verder wordt deze informatie aangevuld met leuke weetjes of uittreksels uit de media. De ontvanger kan dus onmiddellijk aan de slag om zijn of haar favoriete boek te kiezen.

Het inwisselen van een box kan eenvoudig via de website. De ontvanger gaat naar de site en geeft de codes in die op de box staan. Daarna maakt de ontvanger een keuze van zijn of haar gewenste boek. Dit wordt daarna volledig kosteloos verzonden.

Wat doen om iemand gelukkig te maken met een Book in a Box?

Inventis helpt je in je zoektocht naar het perfecte kerstcadeau. Maak een vriend, tante, zus, neef, … gelukkig en geef hem of haar een gratis Book in a Box. Laat ons hieronder weten wie volgens jou zeker een Book in a Box verdient. Geef er ook bij aan welke box je cadeau wil geven en waarom net deze persoon een Book in a Box moet krijgen. Een overzicht van alle boxen kan je terugvinden op http://www.bookinabox.be/boxen.

De 10 origineelste reacties kunnen hun zoektocht naar het ideale kerstcadeau alvast stopzetten en genieten van de koude winterdagen want aan hen versturen we een gratis Book in a Box!