Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Inventis behaalt het WebScan kwaliteitslabel

Geschreven door

Nu FeWeb samen met Qfor een sectorspecifiek kwaliteitslabel uitbrengt, leek het ons ook het goede moment om deze workflow eens te laten beoordelen door professionals. Nu we het kwaliteitslabel behaald hebben, kunnen we met de nodige trots vertellen dat onze manier van werken in lijn ligt met de hoge standaarden van FeWeb en Qfor.

WebScan - FeWeb

De doorlichtingsprocedure van Qfor gebeurde erg grondig. Zo dienden we in een uitgebreide vragenlijst onze manier van werken toe te lichten en kregen we 2 auditoren over de vloer om de beschreven workflow steekproefmatig te controleren. De hele beoordeling gebeurde aan de hand van 8 FeWeb-indicatoren, gaande van feedbacksystemen naar de klant toe, tot het bijscholen van ons team. Op wat aanvullende feedback na is Inventis over de hele lijn geslaagd. De manier waarop we onze projecten opvolgen wisten de auditoren zeker te smaken, evenals de bijscholing van ons team door Playgrounds (presentaties voor en door teamleden): beide punten werden enthousiast onthaald.

Enige tijd na het bezoek van de auditoren werden we op de hoogte gebracht van onze positieve beoordeling en mogen we het kwaliteitslabel ook fier op onze website plaatsen. Uiteraard zien wij dit niet als een signaal om te stoppen met onze workflow te analyseren en verbeteren. Tenslotte dienen we over 3 jaar opnieuw erkend te worden, wat enkel zal lukken door te blijven innoveren.