Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Inventis Challenge 2012

Geschreven door

Inventis Challenge 2012

 

Na tal van ideeën te wikken en wegen werd er besloten om dit jaar naar het zuiden te trekken, niet voor een luilekkervakantie in de zon, nee voor een heuse trektocht over de Breche de Roland in de Franse en Spaanse Pyreneeën. Een grens oversteken op 2800 meter hoogte doe je niet iedere week en is daarom een unieke ervaring! De route die we zullen gaan wandelen kan je bekijken op http://afstandmeten.nl/index.php?id=804084

“Is wat wandelen een uitdaging voor marathonlopers?” hoor ik u al denken. Een 4 daagse trektocht doorheen de Pyreneeën met een aanzienlijk hoogteverschil bepakt met een rugzak van om en bij de 15kg is zeker niet te onderschatten en moet mentaal en fysiek niet onderdoen voor een marathon. Van de marathonconditie schiet bij de meeste teamleden niet veel meer over, hoog tijd voor een nieuwe fysieke uitdaging dus!

Ook dit jaar zal er getraind worden onder begeleiding van 2 coaches, zij zullen het team zowel fysiek als mentaal klaarstomen voor de uitdaging. Breche de Roland, here we come!