Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Inventis MasterClass

Geschreven door

MastefClass Inventis

Het concept MasterClass is eenvoudig: enkele studenten worden voor één avond uitgenodigd voor verschillende presentaties, open gesprekken en krijgen een zicht op de manier van werken binnen Inventis. Zo willen we de studenten laten zien en ervaren hoe we bij Inventis omgaan met projecten zoals Pukkelpop, Belisol, of Book in a Box. Zo krijgen de studenten een beeld van welke methodes en technologieën tegenwoordig spelen bij het ontwikkelproces van een website. Op die manier hopen we deze studenten aan het einde van de MasterClass naar huis te kunnen sturen met tal van nieuwe creatieve ideeën en een zicht op de mogelijkheden van het hedendaagse en moderne web.

Vier onderwerpen, één avond.

Tijdens deze eerste MasterClass zullen de volgende presentaties, workshops en onderwerpen aan bod komen:

  • Het verkoopproces van een website, meer dan een offerte
  • Wireframing, de meerwaarde van een glasheldere schets voor alle partijen
  • De mogelijkheden van HTML5/CSS3
  • Social media op en rond je website of bedrijf

Wanneer en waar moet je zijn?

De MasterClass is volledig gratis maar enkel op uitnodiging en zal doorgaan op het Inventis kantoor en dit op woensdag 7 maart vanaf 17u. Het slot is voorzien rond 22u.

Schrijf je motivatie 

De MasterClass is enkel bedoeld voor studenten, dit mag uit eender welke richting of school zijn. We vragen enkel dat je een motivatie schrijft waarin je kort even uitlegt waarom je aanwezig wil zijn op de MasterClass. Deze motivatie mag je samen met de vermelding van je school en richting doorsturen voor 23 februari naar masterclass@inventis.be. Wees creatief, de plaatsen zijn meer dan beperkt!

Heb je verder nog vragen of suggesties omtrent deze MasterClass, plaats dan gerust een reactie of neem contact met ons op.