Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Nucleus webkarting trophy

Geschreven door

Webkarting

4 Juni – 13u00. Jan, Wim, Stijn, Tom, Dieter, Bart (Geraerts) en Gert zijn afgezakt naar Puurs waar ze de eer van Inventis hoog moeten houden en racen voor hun leven! Voor eens was onze head niet in the cloud, maar onze body in een kart.

Voor we startten…

Om bepaalde competitieve redenen werd er een extraatje voorzien dat je team de nodige voorsprong kon geven. Na de ietwat saaie, maar verplichte veiligheidsspeech van het personeel moest Wouter van Nucleus het opnemen tegen de 13-jarige Joni. De teams moesten voorspellen wie de strijd zou winnen. Al gauw werd duidelijk dat Joni heel wat meer ervaring had. Jammer, want zo’n 85% van de teams wist te stemmen op Wouter en ook Inventis hoorde daar bij.

Kwalificaties

Na de strijd tussen Joni en Wouter moesten de teams zich kwalificeren voor de startplaatsen. Stijn, Bart en Tom deden hun uiterste best om collega Wim te verzekeren van een goede startpositie.

Ready, set, race!

Na een mooie prestatie van de eerste drie racers ging Wim de startblokken in op de vijfde positie. Het team had vooraf wat strategische afspraken gemaakt op gebied van pitstops en wissels. Verdere communicatie met de karters gebeurde met een oldskool whiteboard waar we onder andere de huidige positie op mee konden delen.

Na een aantal rondes wisselde de Inventis positie rond plaats 3 en 4. Uiteindelijk grepen we net naast een podiumplaats. Al bij al toch een erg sterke prestatie van het team! Wie weet zit er bij de volgende webkarting wel een podiumplaats in? Bekijk ook de foto's van deze dag op Flickr.

Met deze blogpost willen we zowel Nucleus bedanken voor de vlekkeloze organisatie en uiteraard de uiterst leuke dag. Ook een sportieve groet aan onze concullega’s, see you next time!

Was je zelf aanwezig of heb je een leuke aanvulling op deze blogpost? Laat dan zeker een reactie na!