Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Vacature administratief bediende

Geschreven door

Je verzorgt de administratie, vormt cijfers om tot statistieken, begeleidt jobstudenten, ontvangt klanten en zorgt ervoor dat het kantoor een aangename werkomgeving is voor jezelf en het team, hierin krijg je voldoende flexibiliteit en ondersteuning. Ook sta je in voor het telefonisch onthaal en help je de projectmanagers van Inventis bij hun dagelijkse werking. Daarnaast help je mee bij het beheren van een aantal grotere websites.

Verwacht:

We verwachten in de eerste plaats iemand met gezond verstand en een grote dosis enthousiasme. Een goede kennis van de courante Office-programma’s Word, Outlook en Excel is zeker een must, omdat je hier dagelijks mee zal werken. Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheidszin is ook een voordeel. Interesse in het internet is een pluspunt, maar uiteraard niet vereist!
Talenkennis Engels is vereist, Frans en Duits is een pluspunt.

Aanbod:

Een leuke en afwisselende functie in een jong en enthousiast team, waar je na een korte inwerkperiode een zelfstandige functie zal uitvoeren. In eerste instantie zal je een contract van bepaalde duur aangeboden krijgen en na een positieve evaluatie krijg je een contract van onbepaalde duur.

Voltijdse functie