Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Artikels over content management

14 tips om meer bezoekers op je website te krijgen

Websitebezoekers zijn van onschatbare waarde. Geen websiteverkeer impliceert immers geen leads, wat op zijn beurt ook geen conversies en dus geen business betekent. Een hoog bezoekersaantal aantrekken is dan ook erg belangrijk, omdat dan pas de bal - en je online business - aan het rollen gaat. Een mooie en functionele website online zetten is natuurlijk een eerste stap, al wil dat niet zeggen dat je verkeer automatisch zal binnenstromen en dat geïnteresseerden zomaar de weg naar je website zullen vinden. Gelukkig zijn er heel wat verschillende strategieën die je kan toepassen om het verkeer op je website te doen stijgen. We geven je alvast 14 tips om nieuwe bezoekers naar je website te leiden en oude bezoekers te laten terugkomen.

Lees meer

Is de 'over ons' pagina van je website ook zo’n gedrocht?

De 'over ons' pagina: op de meeste websites is het een gedrocht van een pagina die niemand wil lezen. Is de 'about us' pagina dan een noodzakelijk kwaad voor iedere website? Niet noodzakelijk… Lees hier enkele tips om van je 'over ons' pagina het beste te maken.

Lees meer

Beheer je de website voor je bedrijf? Deze skills zou je allemaal moeten bezitten.

Een website beheren is kinderspel, van een website een succes maken is een ander paar mouwen. Beheer jij de website van je bedrijf? Dan rust er heel wat druk op jouw schouders. Een website online zetten en er niet meer naar omkijken is meestal een slechte investering. Een website moet beheerd worden en ondersteund worden door een (internet) marketing strategie. Als je een website beheert moet je om succesvol te zijn toch een aantal skills bezitten. Wat zou je best allemaal onder de knie hebben als je in je eentje een website goed wil beheren?

Lees meer

4 effectieve tips om je product of dienst beter te verkopen

Waarom je een contentkalender moet hebben

Al ooit van een contentkalender gehoord? Weet jij al wat je op het einde van deze maand gaat delen op je website of welke blogpost volgende week klaar moet zijn? Dankzij een contentkalender kan je het overzicht bewaren over welke content wanneer klaar moet zijn!

Lees meer

Wie leest onze blogposts?

Een blog onderhouden vergt de nodige inspanningen, wij bij Inventis doen de nodige inspanningen om wekelijks onze lezers minstens een nieuw interessant artikel voor te schotelen. Maar wie leest onze blogposts?

Lees meer

Wanneer is een content management system nodig?

Een content management systeem of CMS geeft een websiteeigenaar de mogelijkheid om zelf de inhoud van zijn website te bepalen. Wat zijn de voor- en nadelen van een CMS en heb ik dat wel nodig?

Lees meer