Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Artikels over inventis nieuws

Inventis challenge 2013

Na de Midnightsun marathon in 2011 en de bergtocht door de Pyreneeën in 2012 was er ook in 2013 een Inventis challenge. Met de Inventis challenge willen we het Inventisteam ieder jaar sportief of actief uitdagen en tegelijkertijd een unieke ervaring voor het leven bezorgen. Dit jaar trokken we weer naar het hoge Noorden meer bepaald Kangos in Zweeds Lapland. Dit keer niet in de zomer maar in het putje van de winter! We daagden het team uit om een avontuurlijke 3-daagse tocht met sledehonden te doen doorheen de wildernis in barre omstandigheden.

Lees meer

Inventis Challenge 2013, weer een ervaring om nooit te vergeten!

Na de 50 kilometer lange bergtocht door de Pyreneeën (2012) en de Midnight Sun Marathon in Noorwegen (2011) trekken we dit jaar naar Lapland om er de ijzige kou te trotseren en terwijl te genieten van het adembenemend schouwspel van het noorderlicht. Het Inventis-team wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de challenge.

Lees meer

De Inventis Challenge 2012: Een grenzenverleggend avontuur

Na de Midnight Sun Marathon in Noorwegen (2011) stond er dit jaar een nieuwe uitdaging voor het Inventis team op de planning: Een bergtocht van meer dan 50 kilometer en 3.500 hoogtemeters over de Brèche de Roland, pal op de grens van Frankrijk en Spanje.

Lees meer

Inventis Challenge 2012

Vorig jaar gingen we de uitdaging aan om deel te nemen aan de midnight sun marathon in het hoge noorden, deze uitdaging viel zodanig in de smaak dat het al begon te kriebelen voor een nieuwe uitdaging aan te gaan. Jan en Jente staken de koppen bij elkaar om een nieuwe uitdaging te bedenken, het was geen eenvoudige klus om de midnight sun marathon te evenaren.

Lees meer

Inventis behaalt het WebScan kwaliteitslabel

Bij Inventis geloven we sterk in het constant verbeteren van ons proces, omdat we enkel zo kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten. Doorheen de jaren introduceerden we een reeks nieuwe elementen in onze workflow, zoals wireframes, specs lists, grafische vragenlijsten, testbundels, …. Al deze verbeteringen dragen bij tot de uitgebreide workflow die we momenteel hanteren en ons helpt projecten succesvol af te ronden.

Lees meer

Het Inventis team loopt een marathon, volg ons op de voet!

Al enkele maanden zijn 13 Inventis-teamleden aan een hoog tempo aan het trainen. Een groot deel van het team zag het volledig zitten om deel te nemen aan de Midnight Sun Marathon in Tromsø (Noorwegen), dus werd er een coach in de arm genomen (Jan Troch) en begonnen de teamleden aan hun trainingsschema’s. Door regen, sneeuw, vrieskou en in drassige bossen lopen ze hun kilometers, met als doel de eindmeet in Tromsø te halen. Op de site inventismarathon.be zal je vanaf nu hun vorderingen kunnen volgen en wie weet krijg je wel de smaak te pakken om zelf te beginnen met lopen!

Lees meer

Vacature administratief bediende

Inventis is op zoek naar een administratief bediende om onze interne werking te optimaliseren.

Lees meer

Inventis op Rimpelrock en Pukkelpop

Inventis is niet vies van een uitdaging, het ticketingsysteem van Pukkelpop is een heuse uitdaging. Om zowel de online verkoop als het scannen van de tickets ter plaatse in goede banen te leiden hebben we met het hele team het beste van onszelf gegeven.

Lees meer

Inventis is op zoek naar een Slicer / front-end webdeveloper

Het Inventis team is op zoek naar versterking, 15 teamplayers zijn op zoek naar nummer 16 om samen nog betere websites te bouwen. Op dit moment hebben we nood aan een digitale handige Harry die zich zal bezighouden met front-end ontwikkeling en slicing. Bekijk hier de vacature en laat ons iets weten als je geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging in een bedrijf waar iedereen er voor gaat en waar een goede teamgeest heerst.

Lees meer

Inventis gaat het nieuwe jaar in