Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Artikels over software

Hoe ziet de gereedschapskist van onze designers eruit.

Een hele tijd geleden schreven we reeds een blogpost over de persoonlijke software keuze van onze teamleden, maar aangezien er heel wat kan veranderen op 2 jaar tijd, was het tijd voor een update. We laten in deze post onze webdesigners aan het woord, over hun aanpak en op welke manier zij hun applicaties gebruiken om tot een design te komen. Misschien leer je hier je nieuwe favoriete applicatie kennen, maar anders is het zeker een leuk overzicht van waar onze designers mee bezig zijn.

Lees meer

ActiveCollab: project management op hoog niveau

Daar we onlangs gestart zijn met het gebruik van activeCollab binnen Inventis, willen we jullie graag op de hoogte houden van de vele voordelen die deze handige project management tool met zich meebrengt. ActiveCollab laat immers ruimte voor structuur toe binnen het bedrijf, al zijn verschillende processen en zijn medewerkers. Wat zijn de voordelen, welke bedrijfsprocessen kan je er mee verbeteren en hoe streeft deze tool naar de perfecte interne communicatie? Tot slot vergelijken we activeCollab met het toch wel alombekende Basecamp en een relatief nieuwe speler op de markt, Goplan.

Lees meer

Van Exchange naar Google Apps: onze ervaringen

Een tijdje geleden zijn we met z'n allen overgeschakeld van Exchange naar Google Apps voor ons mail- en kalenderbeheer. Google biedt een erg aantrekkelijk alternatief voor het vaak dure Exchange platform van Microsoft. Maar was het de moeite waard en waar moet je op letten wil je zelf overschakelen?

Lees meer

Internet Explorer 9 Beta getest en goedgekeurd

Gisteren is Internet Explorer 9 gelanceerd en Inventis was aanwezig op het officiele IE9 Beta Launch Event in de Microsoft gebouwen in Brussel. In deze blogpost zullen we IE9 aan een grondige test onderwerpen en de nieuwigheden even bespreken.

Lees meer

Dashboard widgets voor webdevelopers

Als Mac OS X gebruiker ben je soms wel eens op zoek naar leuke en vooral handige dashboard widgets die je het leven iets gemakkelijker kunnen maken. In het onderstaande overzicht haal ik enkele widgets aan die van vooral handig kunnen zijn voor webdevelopers.

Lees meer

Charles Web Debugging Proxy

Een HTTP sniffer is tegenwoordig onmisbaar bij het ontwikkelen van websites. Charles biedt alles wat je nodig hebt in een HTTP sniffer en meer.

Lees meer

Verwijder de autocomplete waarden voor forms in Firefox

Heb je te veel auto-complete opties in je browser formulieren staan? Je kan ze makkelijk opruimen, hier volgt hoe.

Lees meer