Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Artikels over vakliteratuur

Inventis Linkdump - September '11

Ook deze maand willen we jullie de meest interessante items van onze Play Blog niet onthouden. Dus bij dezen de meest interessante links die in de maand september tot op onze Inventis Play Blog geraakt zijn, speciaal voor jullie geselecteerd door ons team!

Lees meer

Auteursrechten op het wereldwijde web

Iedereen die al eens een website ontwerpt gebruikt foto’s, iconen en eventueel andere externe elementen om zijn design tot één passend geheel vorm te geven. Het zijn de fundamenten of de details en ze zijn meer dan nodig. Bedankt Jan, Piet of Klaas! Waar velen echter weinig tot geen rekening mee houden zijn de restricties die de respectievelijke eigenaars van het materiaal op (kunnen) leggen. In deze blogpost bespreken we de mogelijkheden.

Lees meer

Geef gratis een Book in a Box weg!

Win via onderstaande blogpost het perfecte kerstcadeau! Inventis geeft 10 keer een Book in a Box gratis weg.

Lees meer

iPhone Programming – The Big Nerd Ranch Guide

Na het lezen van “The iPhone Developer's Cookbook” en “Programming in Objective-C 2.0” een tijdje geleden was de basis van Objective-C helemaal duidelijk. Tijd om te beginnen met het échte ontwikkelen. Hiervoor heeft Inventis het boek “iPhone Programming – The Big Nerd Ranch Guide” aangekocht.

Lees meer

Boek Review: Code Complete 2

Verse vakliteratuur, 6 nieuwe boeken

Boek review: Programming in Objective-C 2.0

Boek review: The 4-Hour Workweek

Verse vakliteratuur, 10 nieuwe boeken

In deze blogpost lijsten we kort de 10 nieuwe boeken op die onlangs besteld werden via Amazon. Zo bestelden Dirk, Chris, Jente en Jan een aantal interessante boeken die vanaf nu deel uit maken van de Inventis bibliotheek.

Lees meer

Boek review: Thinking with Type

Bij het gebruik van typografie grabbelen vele webdesigners nog steeds in het donker. Het zou thans aan de basis van een goed design moeten liggen. Het boek "Thinking with Type" verschaft meer duidelijkheid rond dit concept.

Lees meer