Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Artikels over varia

Help, ik ben gehackt!

Just kidding! :) Vandaag is het Nationale Verander-Je-Wachtwoord-Dag om internetters bewust te maken van het goed beveiligen van je digitale accounts. Heel veel mensen hebben een te zwak wachtwoord en staan niet stil bij de gevolgen daarvan. Daarom enkele tips om je beter te beveiligen tegen hackers!

Lees meer

3 belangrijke zaken als je resultaat wil boeken

In dit artikel wil ik 3 dingen duidelijk maken: 1. waar het in marketing om draait, 2. zonder over te gaan tot actie gebeurt er niets en 3. content kan overal en altijd geproduceerd worden!

Lees meer

Klantenservice is belangrijk, enkele statistieken en tips

Iedereen die een product of dienst aanbiedt zal ook een zekere vorm van support of klantenservice moeten verlenen. Er zullen namelijk altijd klanten zijn die een vraag of klacht hebben. Maar je kan support beter goed aanpakken, de kost van slechte dienstverlening is namelijk groot als je ziet dat 78% van de consumenten hun aankoop niet afronden omwille van een slechte service ervaring. Of je nu een webdesigner bent, een webshop runt, een reisbureau runt, … Iedereen heeft een goede klantenservice nodig. Ontdek hieronder snel onze tips voor een goede supportdienst.

Lees meer

Offertes voor websites vergelijken

Een gegeven waar veel van onze klanten (of potentiële klanten) mee worstelen is het vergelijken van offertes bij de opstart van een nieuwe website. We begrijpen goed waarom. Je schrijft een grondige briefing uit met de elementaire zaken, maar wil natuurlijk ook de opdracht breed houden, want alle input is welkom om een zicht te krijgen op wat mogelijk is. Uiteindelijk kijk je naar 2, 3, 4 (bij meer dan 4 wordt het helemaal onmogelijk) offertes die telkens iets anders voorstellen, qua prijzen ver uit elkaar liggen en lastig zijn om langs elkaar te leggen en te vergelijken. Appelen met peren vergelijken is nooit gemakkelijk, daarom schrijven we hier graag een artikel over. We doen een poging dit zo objectief mogelijk te schrijven, maar onze voorkeur zal hier en daar natuurlijk wel doorschemeren. Toch moet dit een grondig beeld geven van de zaken die je in offertes tegenkomt, waarom ze belangrijk/onbelangrijk zijn en waar je zeker op moet letten.

Lees meer

13 zaken om op te letten wanneer je een webdesign bureau zoekt

Je wil een website laten maken maar door wie? Ieder webdesign bureau prijst zichzelf aan als een jong en dynamisch team dat voor jou de beste website kan maken. In dit artikel bespreken we enkele criteria die je kunnen helpen bij je selectie van een geschikte partner om een goede website te bouwen.

Lees meer

Instant messaging op kantoor

Om snel iets aan een collega te vragen of om kleine bestanden door te sturen gebruiken we bij Inventis al jaren Windows Live Messenger. De Mac gebruikers onder ons kunnen ook van deze dienst gebruik maken door bv Adium te installeren. Op enkele probleempjes na, zoals trage bestandsoverdracht, werkt dit vlot en kan iedereen elkaar snel bereiken.

Lees meer

Skitch: Screenshots maken met Mac maar dan beter

Inbox zero, my hero

Over tekstvelden, CSS en... FireFox 3.6

Online betalen met kredietkaart via 3-D Secure