Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Artikels over web analytics

5 statistieken die je zeker moet bekijken in Google Analytics

Het analyseren van je website is van cruciaal belang voor het wel of niet slagen van de online aanwezigheid van je bedrijf. Van start-up tot grote B2B onderneming, van blog tot kleine particulier het analyseren van de juiste cijfers is voor iedereen belangrijk!

Lees meer

Haal meer uit je webshop met e-commerce tracking in Google analytics

De e-commerce tracking van Google Analytics is zeker niets nieuws aan de horizon maar wordt vaak over het hoofd gezien. Indien u een webshop runt en gebruik maakt van Google analytics moet u zeker overwegen om de e-commerce tracking te activeren en in uw webshop te installeren, want meten is weten! Meet conversie, het succes van je online campagnes, opbrengsten en nog veel meer...

Lees meer

We zijn Google Analytics Qualified

Iedereen wilt weten hoe goed zijn website het doet op het wereldwijde web. Bezoekersaantallen raadplegen, trends analyseren, events tracken, doelen meten ... De meest gebruikte tool hiervoor is ongetwijfeld Google Analytics. Omdat de kennis omtrent het juiste gebruik van Google Analytics binnen het team niet voldoende was, hebben we besloten om met 4 teamleden de Google Analytics Individual Qualification (IQ) test af te leggen.

Lees meer

Statistieken en cijfers met een dubbele bodem

Statistieken kunnen je veel leren over je website maar moeten we alle cijfers zomaar geloven? Moeten we soms niet 2 keer nadenken vooraleer we conclusies trekken uit bepaalde cijfers?

Lees meer