Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Heilig Hart Ziekenhuis Leuven background
Terug naar overzicht

Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven

Voor het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven is bereikbaar een zéér belangrijk begrip. De kwaliteit waar ze naar streven in het ziekenhuis en de persoonlijke aanpak bij elke patiënt vormen dan ook een fundamentele basis in de digitale oplossingen die we in onze samenwerking hebben kunnen realiseren.
Heilig Hart Ziekenhuis Leuven
Voor het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Leuven is bereikbaar een zéér belangrijk begrip. De kwaliteit waar ze naar streven in het ziekenhuis en de persoonlijke aanpak bij elke patiënt vormen dan ook een fundamentele basis in de digitale oplossingen die we in onze samenwerking hebben kunnen realiseren.
klant Heilig Hart Ziekenhuis Leuven
sector Medisch & zorg
geleverde diensten Analyse & consulting, Design, Development

Oplossingen op maat …

… voor de bezoekers

Met een sterke focus op UX/UI realiseerden we een gebruiksvriendelijke omgeving met een sterke focus op het informatieve aspect. Gaande van een persoon die thuis informatie wil raadplegen omtrent zijn/haar opname tot een patiënt ter plaatse die via zijn/haar smartphone de route naar een specifieke dienst zoekt.

Een uitgebreide doch dynamische zoekfunctie, met de mogelijkheid om te filteren op type informatie, zorgt ervoor dat de bezoekers snel gerichte informatie kunnen raadplegen.

Voorbeelden mobiele pagina's van de website van Heilig Hart Ziekenhuis Leuven

… voor het ziekenhuis

Dankzij een uitgebreid CMS op maat kan het ziekenhuis zéér eenvoudig alle informatie beheren en centraliseren. Door slimme koppelingen tussen verschillende informatiebronnen kan de aangeboden informatie eenvoudig up-to-date gehouden worden.

Schema CMS op maat voor Heilig Hart Ziekenhuis Leuven
Een digitale omgeving gericht op een warmmenselijk contact

Een digitale omgeving gericht op een warmmenselijk contact

Met een sterke focus op online communicatie zet Heilig Hart Ziekenhuis Leuven niet alleen in op het aanbieden van informatie maar ook het intermenselijke aspect.

Deelwebsites

Een ziekenhuis met een divers zorgaanbod wil graag haar patiënten zo goed mogelijk informeren. Heilig Hart Ziekenhuis Leuven beschikt daarom over de mogelijkheid om deelwebsites op te zetten voor hun medische specialismen. Elke deelwebsite kan zowel inhoudelijk als visueel afgestemd worden aan de afdeling, dienst, …

Routeplannetjes

Nadat bezoekers en patiënten hun weg hebben gevonden naar het ziekenhuis moeten ze ook nog in het gebouw hun weg vinden. Via de routeplannetjes op de website kunnen bezoekers online zich al informeren over waar ze precies moeten zijn in het ziekenhuis.

Huisartsen webapplicatie

Heilig Hart Ziekenhuis Leuven streeft naar vlotte communicatie tussen de specialisten en patiënten, maar ook voor de verwijzende artsen willen ze snel en eenvoudig bereikbaar blijven. Met de huisartsen app willen ze inzetten op een eenvoudig rechtstreeks contact tussen de artsen en delen ze ook informatie m.b.t. aanvraagformulieren, symposia, opendeurdagen, netwerking-events, …

Jaarverslag

Elk jaar blikt Heilig Hart Ziekenhuis Leuven terug op haar werking aan de hand van een jaarverslag. Dankzij een CMS op maat kan het ziekenhuis dit gemakkelijk beheren. Benieuwd hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren? Neem dan zeker een kijkje op jaarverslag.hhleuven.be

Heilig Hart Ziekenhuis Leuven (ver)bouwt

Heilig Hart Ziekenhuis Leuven breidt uit en dat mag letterlijk genomen worden. Via de website wijbouwen.hhleuven.be biedt het ziekenhuis een helder overzicht van de planning en mijlpalen in de bouw van een polikliniek en een huisartsenwachtpost.

Met behulp van de tijdlijn kan het ziekenhuis de verschillende fases visueel voorstellen. Naast een woordje uitleg kan Heilig Hart Ziekenhuis Leuven ook aangeven of een fase is afgerond.

Een website op kindermaat

Een bezoekje aan het ziekenhuis kan heel wat vragen met zich meebrengen voor een kind. “Wie gaat mij verzorgen?”, “Hoe ziet het ziekenhuis eruit?”, “Kan ik spelen in het ziekenhuis?”, … Om een antwoord te bieden op al die vragen ontwikkelden we een aparte deelwebsite die volledig is afgestemd op de kinderen.

Het ziekenhuis is net zoals de oceaan een vrij ongekende plaats voor kinderen. Gus, de mascotte, neemt de kinderen mee op pad om het “ziekenhuiswereldje” te ontdekken. Alle informatie wordt stapsgewijs en zo kindvriendelijk mogelijk meegedeeld, waarbij foto’s ter ondersteuning kunnen worden toegevoegd.

De 360°-beelden helpen de kinderen om op voorhand te weten hoe de verschillende ruimtes eruit zullen zien. De info-knoppen op deze 360°-beelden geven nog extra informatie over de locatie of het voorwerp.

Tommy, de duikvriend, toont alle plaatsen op zijn lichaam die de dokter kan onderzoeken. De kinderen kunnen een lichaamsdeel aanklikken en krijgen vervolgens een overzicht van de verschillende onderzoeken bij dat lichaamsdeel.

Conclusie

Inventis geeft Heilig Hart Ziekenhuis Leuven de mogelijkheid om zich digitaal in de kijker te zetten en vlot te communiceren met hun doelpubliek. Inventis staat steeds paraat om hen te ondersteunen in hun digitale projecten.

We zijn fier op het knap traject dat we al aflegden samen met Inventis. Als online partner kiezen ze voor een pragmatische aanpak, steeds bereid om mee te denken en te adviseren waar nodig.
Goedele Van Grunderbeek Communicatie en Marketing Expert

Meer weten?

Wil je meer over dit project weten of wil je weten wat Inventis voor uw project kan betekenen?
Neem contact met ons op

Terug naar overzicht
Ontdek hier wat Inventis voor de medische- & zorgsector kan betekenen