Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Wat we doen

Analyse & consulting

Hoe complexer uw project, hoe groter onze meerwaarde.

Analyse & consulting

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij een klare kijk op de zaken en durven we te zeggen dat we advies met een meerwaarde kunnen geven. Of u op zoek bent naar een plan van aanpak of een 2de mening over uw project, bij Inventis weten we waar we over spreken en denken we altijd met u mee om voor u een zo groot mogelijke meerwaarde te betekenen.

Analyse van bestaande webprojecten

Loop je tegen de grenzen van je huidige webproject aan en weet je niet hoe het verder moet? Dan kunnen wij samen met jou bekijken wat de mogelijke opties zijn om weer verder te kunnen. 

Analyse van nieuwe webprojecten

Een nieuw webproject starten is een belangrijk moment. Goed begonnen is vaak half gewonnen. Hulp bij het opstellen van een lastenboek? Op zoek naar iemand die kan meedenken over wat je organisatie nodig heeft? Daar hebben wij ervaring in.

Vraag je jezelf af of de data van je ERP of CRM systeem gebruikt kan worden voor je website? Ook die vraag kunnen wij na een analyse beantwoorden.

Heb je moeite met de informatiearchitectuur van je toekomstige website? Ook daar kunnen we je mee helpen door samen in kaart te brengen wat je precies nodig hebt.

Niet tevreden over uw huidig web agency?

Het gebeurt wel eens dat webprojecten stroef verlopen, soms kan een 3de partij helpen om de samenwerking te evalueren en te verbeteren. Wij kunnen samen met jou bekijken waar het schoentje wringt en wat de eventuele oplossingen zijn.

Wat kunnen wij analyseren en waar kunnen wij op hoog niveau over adviseren?

  • Complexe websites
  • ERP en CRM koppelingen met websites of webapplicaties
  • E-commerce al dan niet in een omnichannel setup
  • Informatie architectuur
  • Conversie optimalisatie
  • SEO (audits)
  • Online marketing

Zit je met een complex online vraagstuk? Leg het ons voor, wie weet kunnen we je helpen!