Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Wat we doen

Internet strategie & online marketing

Internet strategie & online marketing

Een website alleen is niet voldoende om online te slagen. Een website maakt best deel uit van een internet strategie. Inventis kan helpen bij het opzetten van een internet (marketing) strategie.

Je website of bedrijf online promoten is een belangrijke taak. 

Het internet is bij de zoektocht van je doelpubliek naar een product niet meer weg te denken dus je kan maar beter een strategie hebben om door de juiste mensen gevonden te worden.

Internet marketing strategie schema

Doorheen de jaren heeft Inventis al vele bedrijven, organisaties en websites geholpen bij hun online marketing. Stap voor stap zijn we tot een internet marketing strategie aanpak gekomen die op maat aangepast toepasbaar is op ieder project.

SEO, SEA, Facebook of Instagram advertenties, content marketing, video content, ... We doen het allemaal maar enkel in een combinatie die voor jouw project zinvol is. Ieder project is uniek en samen met de klant voorzien wij een unieke internet marketing strategie op maat.

Internet marketing strategie
Het internet marketing strategie schema

Wil je een internet marketing strategie inzetten om meer resultaat te behalen? (En in de meeste gevallen is dat absoluut mogelijk) Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen hoe we met onze kennis van het internet, jouw organisatie kunnen versterken.