Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Wat we doen

Webapplicaties

Webapplicaties

Degelijke en betrouwbare webapplicaties bouwen is niet voor iedereen weggelegd. Bij Inventis kunnen we bouwen wat u nodig heeft. Maatwerk webapplicaties zijn onze paradepaardjes, samen met u ontwikkelen we een gebruiksvriendelijke applicatie die een echte meerwaarde is voor uw organisatie.

Een webapplicatie maakt uw bedrijf of organisatie beter. Wanneer processen vereenvoudigd kunnen worden met behulp van een webapplicatie kan er tijd en geld bespaard worden.

Geen uitdaging te groot

Bij Inventis zijn we goed in het bouwen van uitgebreide webapplicaties met allerhande functionaliteiten.

Van een ticket- en medewerkersysteem voor een groot festival over een lessenroosterapplicatie voor een universiteit tot een applicatie om potentiële klanten referenties te laten zien, Inventis krijgt het klaar.

Of er nu een calculatietool gebouwd moet worden, data uit een ERP systeem gehaald moet worden en er weer terug ingestoken moet worden, geen probleem, hoe complexer, hoe liever.

De mogelijkheden zijn eindeloos en door onze ervaring kunnen we met de klant meedenken om zo tot een zo groot mogelijke meerwaarde te komen. Wij bouwen webapplicaties die uw organisatie beter maken.

Een gestroomlijnd proces van kickoff tot oplevering

Bij Inventis bouwen we al sinds 2004 websites en webapplicaties, in al die jaren hebben we telkens ons proces bijgeschaafd om bij ieder project het gewenste resultaat voor de klant op te leveren. We nemen onze klanten bij de hand en gaan samen stap voor stap aan de slag om een webapplicatie op te leveren waar de klant beter van wordt.

Ieder project is een samenwerking

Een goede samenwerking met de klant is voor ons heel belangrijk, enkel op die manier kan een project slagen. De klant kent zijn bedrijf, organisatie en business het best, wij zijn specialisten op vlak van websites, webapplicaties en digitale marketing, enkel door deze 2 troeven te bundelen bouwen we de best mogelijke website.

Neem zeker een kijkje in ons portfolio om de kwaliteit die we opleveren te zien.