Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Wat we doen

Webdesign en webdevelopment

Als uw website extra aandacht verdient, komt Inventis in beeld

Webdesign en webdevelopment

Ben je op zoek naar een degelijke website die meer moet kunnen dan een kant en klare Wordpress template? Dan moet je bij Inventis zijn. Hoe groter de uitdaging hoe liever wij ze aangaan. Heeft jouw website een degelijke, professionele aanpak nodig? Dan zijn wij de ideale partij.

Websites bouwen voor onze klanten is onze core business. Samen met onze klanten gaan we voor de best mogelijke website voor het beschikbare budget.

Geen uitdaging te groot

Bij Inventis zijn we goed in het bouwen van uitgebreide websites met allerhande functionaliteiten. Van festivals en concertzalen met complexe noden op vlak van ticketing over duidelijk gestructureerde websites voor de medische sector tot uit de kluiten gewassen websites voor bedrijven, Inventis staat altijd klaar. Of er nu een calculatietool gebouwd moet worden of de website moet aan een ERP systeem gekoppeld worden, geen probleem, hoe complexer, hoe liever.

Gebruiksvriendelijk CMS op maat

De inhoud van een website wordt best regelmatig up to date gehouden. Niet alleen uw bezoekers stellen dit op prijs maar ook de zoekmachines. 

Om je website zelf van de nodige updates te voorzien zorgt Inventis voor een gebruiksvriendelijk content management systeem op maat. 

Hoe gebruiksvriendelijk?

Als je met Word of een vergelijkbare tekstverwerker kan werken kan je je website beheren met ons CMS.

Websites geoptimaliseerd van Mobiel tot desktop

Websites worden meer en meer bezocht met smartphones en tablets, we bouwen daarom al onze websites zo dat ze op ieder toestel maximaal bruikbaar zijn en maximaal renderen. We testen iedere website grondig op verschillende toestellen, browsers en resoluties.

Een gestroomlijnd proces van kickoff tot oplevering

Bij Inventis bouwen we al sinds 2004 websites, in al die jaren hebben we telkens ons proces bijgeschaafd om bij ieder project het gewenste resultaat voor de klant op te leveren.

We nemen onze klanten bij de hand en gaan samen stap voor stap aan de slag om een webproject op te leveren waar de klant beter van wordt.

Ieder project is een samenwerking

Een goede samenwerking met de klant is voor ons heel belangrijk, enkel op die manier kan een project slagen. De klant kent zijn bedrijf, organisatie en business het best, wij zijn specialisten op vlak van websites, webapplicaties en digitale marketing, enkel door deze 2 troeven te bundelen bouwen we de best mogelijke website.

Neem zeker een kijkje in ons porfolio om de kwaliteit die we opleveren te zien.