Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Wat we doen

Webshops en e-commerce

webshops-ecommerce.jpg

Webshops bouwen is een vak apart, bij Inventis hebben we dat vak onder de knie. Wil je een webshop starten of je bestaande webshop naar een hoger niveau tillen? Voor zowel klein als groot kunnen we een grote meerwaarde bieden.

Waarom is Inventis een goede e-commerce partner?

We kunnen zeggen dat we bij Inventis een unieke schat aan ervaring kunnen delen met onze klanten. Waarom? Omdat we zelf meerdere webshops opgestart hebben. We weten dus niet alleen alles van de technische kant van webshops bouwen maar we weten ook alles van het uitbaten van webshops. Zo hebben we Blabloom.com uitgebouwd van 0 tot een webshop met meer dan 4 miljoen euro omzet op jaarbasis. Lees hier onze case over Blabloom.

Wat kunnen we aanbieden op het vlak van e-commerce?

Custom webshops op basis van Sylius

Sylius is een van de grootste en vooral beste open source e-commerce platformen op de markt. Met Sylius als solide basis kunnen we iedere e-commerce uitdaging aan.

Een webshop op basis van Sylius is vooral interessant voor grotere webshops of webshops met zeer specifieke eisen. 

Marketingadvies voor webshops

In de meer dan 15 jaar dat Inventis webshops bouwt hebben we ondervonden dat de technische uitdaging van een webshop redelijk eenvoudig op te lossen is. De marketing-uitdaging is zeker zo groot en deze wordt vaak onderschat.

1 van de redenen zijn waarom we zelf met onze webshops gestart zijn was het feit dat we zelf wilden bewijzen dat e-commerce in België echt wel mogelijk is. Op 1 voorwaarde: Als je het goed doet!

We geven ook e-commerce marketing advies voor webshops die Inventis niet gebouwd heeft. Zo begeleiden we JBC in hun online marketing strategie, lees hier onze case over onze samenwerking met JBC.

Als je op zoek bent naar een partij om je e-commerce plannen degelijk te ondersteunen, zowel op technisch als op marketingvlak, neem dan zeker contact met ons op.

Bekijk hier enkele projecten die we al deden voor de retail/e-commerce sector.