Ons Werk
Toerisme

Niets kan u meer over ons vertellen dan het werk dat we reeds deden. Bekijk zeker deze selectie uit onze meer dan 500 gerealiseerde projecten.

Logeren in vlaanderen vakantieland

vzw Logeren in Vlaanderen

Inventis werkte de volledige ontwikkeling voor de website Logeren in vlaanderen vakantieland uit. Op deze site kan je vakantiebestemmingen, citytrips en meer ontdekken doorheen heel Vlaanderen. Zowel op je desktop, je tablet en op je smartphone.

www.logereninvlaanderenvakantieland.be

Onze diensten voor Logeren in vlaanderen vakantieland:

 • Webdevelopment

Bosland

Bosland

Bosland is ondertussen al aan de 2de versie van hun website toe. Omdat mobiele bezoekers niet meer genegeerd kunnen worden werd de nieuwe Bosland.be een responsive website die gemakkelijk gebruikt kan worden van op een smartphone, tablet en desktop.

www.bosland.be

Onze diensten voor Bosland:

 • information architecture
 • webdevelopment
 • webdesign

Visit De Haan

Toerisme De Haan-Wenduine

Kustgemeente De Haan-Wenduine had nood aan een duidelijke toeristische website om toeristen die hun vakantie in of rond De Haan en Wenduine doorbrengen te informeren. Toerisme De Haan had behoefte aan een platform om al haar toeristische informatie online te delen. Inventis wist een geschikte oplossing voor te stellen in de vorm van een responsive website.

Lees onze case study www.visitdehaan.be

Onze diensten voor Visit De Haan:

 • Webdevelopment
 • Webdesign
 • Information architecture
 • E-mailmarketing

RLH

Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren

Het Regionaal Landschap Haspengouw & Voeren is een bijzondere natuurstreek in het zuiden van Limburg. Voor de ontwikkeling van de nieuwe website van RLH nam de vzw Inventis in de arm. Op de website van RLH wordt de organisatie voorgesteld, kan je het laatste nieuws over het regionaal landschap raadplegen, kan je beeldmateriaal van de regio’s bekijken, worden de projecten voorgesteld, vind je meer informatie over de recreatiemogelijkheden. Ook vind je er een overzicht van de publicaties die RLH door de jaren heen gepubliceerd heeft.

www.rlh.be

Onze diensten voor RLH:

 • Webdesign
 • Webdevelopment

Plant van hier

Plant van hier

Op de website van Plant van hier kan je met behulp van je straat en postcode in de plantengids opzoeken welke soort planten eigen zijn voor jouw regio en je dus best plant. Voorts vind je er heel wat informatie over het label, waar je de planten kan kopen, welke subsidies je kan krijgen… Professionals kunnen zich er inschrijven om gebruiker te worden van het ‘Plant van Hier-label’.

www.plantvanhier.be

Onze diensten voor Plant van hier:

 • Webdevelopment
 • Webdesign

Bosland

Bosland

De beheerders van Bosland, het grootste bos van Vlaanderen, kwamen bij Inventis aankloppen met de vraag een nieuwe website te ontwikkelen. De mensen van Bosland dragen duurzaam bosbeheer hoog in het vaandel, maar willen zich tegelijkertijd profileren als het meest kindvriendelijke bos van Vlaanderen, met tal van mogelijkheden voor jong en oud. Op de website kom je meer te weten over de achtergrond van Bosland, maar krijg je ook een handig overzicht van de mogelijkheden die je er hebt als fietser, wandelaar, ruiter, mountainbiker… Ook word je er op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes over Bosland en de geplande activiteiten. Dit alles kan ook up-to-date gehouden worden dankzij het op maat gemaakte CMS achter de website.

www.bosland.be

Onze diensten voor Bosland:

 • Webdesign
 • Webdevelopment

Toegangspoort Kattevennen

Toegangspoort Kattevennen vzw

De Toegangspoort Kattevennen is een van de vijf toegangspoorten tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Vooral bekend is het Europlanetarium, maar ook de fietspaden, wandelpaden, minigolf, … mogen niet vergeten worden. Inventis ontwikkelde voor de Toegangspoort Kattevennen de volledige website. Het concept en design zijn gebaseerd op het Europlanetarium, om de link tussen beide onmiddellijk duidelijk te maken. Toch is er gestreefd naar voldoende variatie binnen deze projecten. Zo is er speciale aandacht geschonken aan het natuurlijke aspect van de Toegangspoort Kattevennen, en is de website afgestemd op de bezoeker die wenst te weten te komen wat men er kan doen en waar men kan overnachten.

www.toegangspoortkattevennen.be

Onze diensten voor Toegangspoort Kattevennen :

 • Webdesign
 • Webdevelopment

Cosmodrome

Kattevennen-Europlanetarium vzw

Cosmodrome, voorheen het Europlanetarium is een Limburgs planetarium waar je terecht kunt voor een Full Dome projectie. Inventis verzorgde de hele website en nam zowel concept, design, programmatie en hosting voor zijn rekening. Het concept kwam tot uiting door het ontwerpen van een uitgebreid wireframe. Dankzij de ontwikkeling van een uitgebreide WebAdmin is het beheren van de teksten, nieuwsitems en activiteitenkalenders zeer eenvoudig. Verder is er ook een integratie van populaire sociale media, zoals Flickr en YouTube. Hierdoor krijgen de bezoekers van de website een duidelijk beeld van de activiteiten en voorstellingen van het Europlanetarium.

www.cosmodrome.be

Onze diensten voor Cosmodrome:

 • Webdesign
 • Webdevelopment

Wandelen in Limburg

Toerisme Limburg

Inventis werd door Wandelroutenetwerk Limburg ingeschakeld om een nieuwe website te ontwikkelen waarop bezoekers zelf online wandelroutes kunnen opvragen en samenstellen. Het Wandelroutenetwerk Limburg is een unieke samenwerking tussen de drie grote Limburgse wandelregio’s: Kempen & Maasland, Lage Kempen en Haspengouw & Voeren. De WebAdmin maakt het voor de beheerders ook mogelijk om de databank aan wandelingen uit te breiden en te onderhouden. Op de website kunnen bezoekers op zoek gaan naar hun meest geschikte wandeling dankzij zoekopties als ‘regio’, ‘duur en afstand’, ‘landschappen’, ‘aanwezigheid van horeca’ en ‘toegankelijkheid’. Op basis daarvan worden alle geschikte wandelingen aangeduid op een kaart. Er wordt ook steeds een wandelroute in de kijker geplaatst. Daarnaast is het mogelijk de komende activiteiten in de Limburgse wandelregio’s op te vragen.

www.wandeleninlimburg.be/

Onze diensten voor Wandelen in Limburg:

 • Webdesign
 • Webdevelopment

Take-a-trip

Netvits

Take a trip is een community website die zich richt op mensen die graag op reis gaan. Take a trip biedt de nodige informatie aan en mensen kunnen tips met elkaar delen, reacties geven, op hun favoriete stad stemmen, podcasts downloaden, een reisgids afdrukken en nog veel meer. Inventis verzorgt de site volledig van a tot z, van programmatie over copywriting tot het inlezen van podcasts. Voor ieder onderdeel van de site hebben we de juiste mensen ingeschakeld om tot een mooi geheel te komen.

www.take-a-trip.eu

Onze diensten voor Take-a-trip:

 • Webdesign
 • E-mail marketing
 • content strategie
{* Remarketing tag *}