Waarom Inventis?

Wij zijn Web Architects

”Bij Inventis gaan we altijd samen met u voor een meerwaarde, u met uw kennis van uw bedrijf en wij met onze kennis van het internet”

In onze aanpak betrekken wij u zoveel mogelijk, U met uw kennis van uw product en/of dienst en doelpubliek, wij met onze kennis van het Internet. Wij bouwen niet iets voor u maar samen met u, enkel op die manier kan uw online project slagen. Deze combinatie is de kern van onze manier van werken en een grote meerwaarde binnen elk traject!

Ons enthousiasme

Wij zijn enthousiast om van uw opdracht iets moois te maken, wij staan bij ieder nieuw project te springen om het beste van onszelf te geven en iedere keer ons beste werk ooit op te leveren.

We begeleiden u van a tot z

Bij ons kan u terecht voor uw volledige online aanwezigheid, wij maken niet alleen websites, wij verzorgen voor u een totaalconcept waar uw website één onderdeel is. Wij begeleiden u, indien u wenst, ook op vlak van e-mailmarketing, sociale media, online marketing, … kortom alles wat met het internet te maken heeft.

Wij gaan voor de beste oplossing

Voor ieder project halen wij het onderste uit de kan en gaan we voor een resultaat met een duidelijke meerwaarde.

Meer dan 500 succesvol afgewerkte projecten

Wij zijn niet nieuw, we hebben reeds meer dan 500 projecten ervaring die we kunnen gebruiken om van uw project het beste te maken.

Pukkelpop AB Concerts Trix

Inventis is lid van Feweb, de federatie van webbedrijven en trotse drager van het kwaliteitslabel WebScan by Qfor en het Qfor label, een bevestiging van onze kwaliteit.

Een sterk team

Inventis is een team van specialisten, iedere medewerker heeft zijn unieke mix van specialiteiten en kennis. Voor ieder project bekijken we hoe we met onze kennis van het internet een meerwaarde kunnen creëren om tot een uniek en werkend concept te komen.

{* Remarketing tag *}