Bart Vandebeek

Als man met gevoel voor kleur, vorm, compositie en Informatie Architectuur is Bart de rots in de branding van het Inventis design team.

Bart Vandebeek

Wat doe je bij Inventis?

Als Informatie Architect analyseer ik uw project en probeer ik, samen met u, uw project uit te tekenen in de vorm van een sterk plan voor u en onze ontwikkelaars zodat zij een gebruiksvriendelijke en vooral succesvolle website kunnen bouwen.

Als webdesigner kleur ik het plaatje in, lijn ik alles uit en zorg ik ervoor dat je bezoekers aan je website gekluisterd zitten.

Welk project was jouw favoriet en waarom?

Wanneer de klant tevreden is na het werk dat we hebben verricht, dan geeft dat een voldaan gevoel. Ik denk dat zo'n project telkens een favoriet project dient te zijn.

Waarvoor mag een klant je steeds storen?

Om samen een nieuw project te bespreken en samen de eerste schetsen uit te werken van hopelijk een uiteindelijk succesvol project.

Waarom werk je bij Inventis?

Ik werkte, voor ik bij Inventis aan de slag ging, 5 jaar lang op freelance basis als webdesigner. Na een uitnodiging van Jan om eens langs te komen omdat ze gingen uitbreiden en op zoek waren naar een webdesigner om Jente te ondersteunen, liet ik deze kans niet schieten. Ik had ondertussen reeds over Inventis gehoord en wist dat ik hier wel wilde werken. Na een succesvolle proefperiode kreeg ik het aanbod om langer in dienst te blijven en dat aanvaarde ik dan ook met beide handen. Voor mij was dit, nu 4 jaar later, wel 1 van de betere beslissingen die ik nam in al die tijd dat ik al in dit wereldje zit.

Wat doe je wanneer je niet bezig bent bij Inventis?

Ik ben een echte plattelandsmens, de stad is me te druk. Al jaren ben ik gefascineerd door roofvogels en de Valkerij. Je zal me dan ook, elk vrij moment, in de natuur aan het werk zien met 1 van mijn roofvogels.

Mijn collega’s

{* Remarketing tag *}