Dennis Janssen

Projecten in goede banen leiden is voor Dennis een dagelijkse bezigheid, zowel projecten voor klanten als interne projecten.

Dennis Janssen

Wat doe je bij Inventis?

Bij Inventis werk ik als Project Manager van zowel externe en interne projecten. Zo vorm ik enerzijds het contact tussen de klant en het team voor allerlei externe projecten, maar sta ik anderzijds ook in voor de opvolging van interne projecten, zoals ons framework. Mijn dagen zijn dan ook gevuld met mails, documenten, planningen, kalenders en telefoons.

Welk project was jouw favoriet en waarom?

Het laatste project is steeds mijn favoriet. Het was het laatste project tenslotte waar we met het meeste ervaring aan konden beginnen en waar ik nog meer uit kon leren dan ik al wist. Daarnaast is het als Project Manager niet aangeraden één klant naar voren te trekken: ik zie ze allemaal even graag in m'n mailbox passeren.

Waarvoor mag een klant je steeds storen?

Klanten op weg helpen in een minder evidente wereld voor hen is iets wat ik zeer graag doe. Mochten klanten dus vragen hebben over de werking van hun CMS, over hun e-mailadressen, of zelfs over sociale media, bekijk ik met plezier de mogelijkheden.

Waarom werk je bij Inventis?

Doorheen mijn studententijd aan de Media, Arts & Design Faculty viel het bedrijf me al snel op via de sociale media. Leuke teamactiviteiten, mooie projecten en het werken in een leuke, creatieve sfeer trokken me enorm aan en waren dan ook een sterke drijfveer om mijn stage hier te komen doen. Ook na m'n stage bleef het contact met de collega's sterk en kon ik me niet voorstellen ergens anders te beginnen dan bij Inventis.

Wat doe je wanneer je niet bezig bent bij Inventis?

Ik ben ook in m'n vrije tijd sterk bezig met media, door het maken van filmpjes, foto's, websites, … Die praktijkervaring komt me meer dan van pas in mijn job. Eenmaal per jaar maak ik tevens m'n rugzak klaar om de wereld te verkennen, een week in de Scandinavische natuur is perfect om even af te kicken van alle technologie.

Mijn collega’s

{* Remarketing tag *}