Dieter Verjans

Dieter is de allround webdeveloper bij uitstek bij Inventis, voor hem is geen project te zwaar.

Dieter Verjans

Wat doe je bij Inventis?

Binnen Inventis sta ik in voor de ontwikkeling van websites en/of webapplicaties, hierbij zowel de front-end als back-end.
Soms komt hier ook wat "design" bij kijken, dus photoshop kent ook weinig geheimen voor mij. Je kunt me zowaar een all-round webdeveloper noemen.

Welk project was jouw favoriet en waarom?

Pukkelpop, zeker weten. Dit is een project waarvan ik in het begin bij aan betrokken ben en de website heb zien uitgroeien van een flash website tot vandaag een volledig responsive website.
Binnen het hele Pukkelpop gebeuren mag ik zeker het ticketingsysteem niet vergeten, bij de start van de online verkoop enkele jaren geleden zaten we met een 10.000 e-tickets. Vandaag verloopt de volledige verkoop van het festival enkel online! De uitdaging hier was vooral het onderzoeken hoe we alles zo performant mogelijk konden schrijven, het uitzoeken van een algoritme voor de generatie van de barcodes, het ontwikkelen van het kassasysteem voor op de festivalweide, … Als mensen vragen wat ik doe bij Inventis, dan zeg ik steevast … Pukkelpop.

Waarvoor mag een klant je steeds storen?

Ik sta altijd paraat voor een klant, sommige klanten hebben zelfs mijn GSM-nummer en daar werd tot nu toe nog geen misbruik van gemaakt :)
De meeste klanten weten uiteindelijk wel waar en wanneer ze mij kunnen storen en zien de ernst van de zaak meestal zelf in.

Waarom werk je bij Inventis?

In juni 2006 ben ik afgestuurd als student MCT bij de Hogeschool West-Vlaanderen te Kortrijk. Onmiddellijk na mijn studies ben ik beginnen te solliciteren. Inventis leek me een jong bedrijf met het potentieel om te groeien en werd uitgenodigd om op gesprek te gaan. Blijkbaar waren Jan en Jente geïnteresseerd in me :) Na nog even genoten te hebben van m'n laatste 2 maanden zomervakantie heb ik mij in september 2006 bij het Inventis team vervoegd. Toen zaten we met 5 op de zolderkamer bij Jan thuis en nu zitten we in Houthalen met een 14-koppig team, over een groei gesproken! Ik kom iedere dag met plezier werken en ben nog lang niet van plan om te vertrekken bij Inventis. Ze zitten dus nog wel effe met me opgescheept...

Wat doe je wanneer je niet bezig bent bij Inventis?

Buiten Inventis probeer ik op regelmatige basis te lopen om het zittend beroep te compenseren, ben een fanatieke auto- en voetballiefhebber (come on FCB) en speel graag van tijd tot tijd een partijtje tafelvoetbal met de collega's met de bijhorende pintjes natuurlijk :)

Mijn collega’s

{* Remarketing tag *}