Isabelle Vancluysen

Met veel inzet en enthousiasme volgt Isabelle elk project nauwgezet op.

Isabelle Vancluysen

Wat doe je bij Inventis?

Als project manager sta ik in tussen het team en de klant. Enerzijds hou ik de klanten op de hoogte van het verloop van het project. Anderzijds bestaat mijn taak uit het opvolgen van het team tijdens de uitwerking van het project. Dit maakt dat mijn dag goed gevuld wordt met het beantwoorden van telefoons, versturen van mails, bespreken van de planningen en het opvolgen van de uitwerking van het project. Met het oog op het opleveren van mooie kwaliteitsvolle projecten vormt deze functie steeds een uitdaging met veel voldoening.

 

Welk project was jouw favoriet en waarom?

Het is altijd fijn om projecten op te volgen die aansluiten bij mijn interesses. Zo zijn Trix, Pukkelpop en Proximus Go for Music projecten die ik met veel plezier help uitwerken van een ruw concept tot een gedetailleerde website. Daarnaast is het juist de afwisseling tussen de verschillende sectoren dat mijn job interessant maakt. Dankzij elk project leer ik steeds iets nieuws bij over de sector.

 

Waarvoor mag een klant je steeds storen?

Ik ben er om de vragen van de klanten te beantwoorden. Ze mogen mij dus met alle vragen storen. Bovendien is storen een groot woord. Ik rond mijn werkdag met veel voldoening af als ik een vraag van een klant goed heb kunnen beantwoorden.

 

Waarom werk je bij Inventis?

Bij Inventis wordt veel belang gehecht aan een goede en gezonde werksfeer. Naast de hoge kwaliteit die ze bij elk project verwachten, is er toch ruimte voor flauwe mopjes waardoor er elke dag wel eens goed gelachen wordt. Binnen het jonge team heerst er een toffe sfeer. Daarnaast wordt je steeds gemotiveerd om je beste beentje voor te zetten en je te verdiepen in nieuwe trends.

 

Wat doe je wanneer je niet bezig bent bij Inventis?

Wanneer ik niet bezig ben bij Inventis kan je mij regelmatig terugvinden in de keuken. Met koken en bakken van taarten en cupcakes kan ik gerust mijn hele avond vullen. De extra kilo’s die hierdoor aankomen zwem ik er graag af. De rest van mijn tijd vul ik graag met (shop)uitstapjes, een terrasje doen met vrienden en familie, maar een avondje in de zetel kan ik ook zeker appreciëren.

Mijn collega’s

{* Remarketing tag *}