Jente Kasprowski

Jente zette reeds in 2001 zijn eerste professionele stappen in de webwereld met web-works en stond 2 jaar later samen met Jan aan de wieg van Inventis BVBA. Volg mij op twitter: @jente

Jente Kasprowski

Wat doe je bij Inventis?

Binnen Inventis ben ik verantwoordelijk voor de Informatie architectuur en usability van onze projecten en sta ik aan het hoofd van het grafische team. Samen proberen we mooie websites te maken die functioneel zijn. Doorheen heel de projectcyclus houd ik ook de kwaliteit in het oog zodat we bij ieder project weer fier kunnen zijn op het resultaat.

Welk project is jouw favoriet en waarom?

Ieder project waar de klant tevreden over is en resultaten mee boekt is een favoriet project voor mij, daar doen we het voor.

Waarvoor mag een klant je steeds storen?

Iedere klant mag mij storen om te helpen van een ruw idee een website te maken. Het liefst help ik klanten met mijn ervaring om iets moois van zijn online project te maken.

Waarom werk je bij Inventis?

Het klinkt cliché maar Inventis is een echte uit de hand gelopen hobby en wie wil er nu niet van zijn hobby z’n beroep maken? Samen met ons team probeer ik mooie en goed werkende websites te bouwen.

Wat doe je wanneer je niet bezig bent bij Inventis?

De uren die ik niet voor een computerscherm spendeer, ben ik met de kinderen bezig en ga ik fietsen wanneer het kan. Als er ergens nog een gaatje is probeer ik te gaan lopen en als het gaatje wat groter is ga ik wanneer mogelijk op trektocht met de rugzak door een verlaten landschap.

 

Mijn collega’s

{* Remarketing tag *}