Wim Hendrikx

Regel per regel schrijft Wim code voor de ene website na de andere, iedere keer weer beter!

Wim Hendrikx

Wat doe je bij Inventis?

Mijn functie binnen Inventis is webdeveloper. Ik vertoef mij het liefste in de frontend zone. Nieuwe projecten slicen en integreren doe ik heel graag en dan voel ik mij ook op mijn best.

Welk project was jouw favoriet en waarom?

Altijd het laatste project waaraan ik gewerkt heb. Per project voel ik dat ik weer progressie heb gemaakt en dat mijn werk steeds beter wordt. Ik ben altijd tevreden als ik een project succesvol heb kunnen afleveren maar ik kijk al uit naar het volgende om het weer net iets beter te doen.

Waarvoor mag een klant je steeds storen?

Complimentjes maken mij altijd warm ;-).
Ook voor dringende problemen in verband met de website sta ik altijd paraat.

Waarom werk je bij Inventis?

Hier krijg ik de ruimte en vrijheid om constant bij te leren en zo mijn vaardigheden te verbeteren. Ook het afleveren van projecten die tip-top in orde zijn geeft me veel voldoening. Dit alles samengaande met een superleuk teamgevoel maakt dat ik iedere dag met plezier kom werken.

Wat doe je wanneer je niet bezig bent bij Inventis?

Wanneer ik thuis kom van het werk durf ik mijn loopschoenen wel eens aan te doen om een eindje te gaan lopen. Ik ben trouwens aan het lopen geraakt dankzij de Inventis Challenge van 2011: de Midnight Sun Marathon te Noorwegen. Wekelijks ga ik ook nog wat squashen met de maten. Sport na de uren staat dus hoog op de agenda.
Daarnaast probeer ik ook de laatste nieuwtjes op gebied van informatica te volgen met het accent op web technologie.
Ik vertoef ook veel tijd in het plaatselijke jeugdhuis en probeer hier ook mijn steentje bij te dragen.

Mijn collega’s

{* Remarketing tag *}