Wat we doen

Onze diensten

Inventis kan u helpen om het internet met succes te gebruiken voor uw onderneming of organisatie. Wat we doen doen we met passie en dat kan u zien aan de resultaten!

Webdesign en webdevelopment Webdesign en webdevelopment

Webdesign en webdevelopment

Websites maken is onze passie

Websites maken is onze specialiteit en daar zijn we dan ook goed in. Ons team is dagdagelijks in de weer om nieuwe web projecten te verwezenlijken en bestaande websites te verbeteren. Bij zowel het ontwerpen als het ontwikkelen van websites gaan we steeds op zoek naar meerwaardes om zo uw project net dat extra te geven. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een uitgebreide webshop of community, voor duidelijke, gebruiksvriendelijke websites moet u bij Inventis zijn.

Webdesign en webdevelopment
Het mobiele web

Het mobiele web

Websites aangepast voor ieder toestel

Met de opkomst van smartphones en tablets is het internet steeds meer mobiel toegankelijk. Door de beperkte ruimte op kleinere toestellen vergt webdesign voor mobiele apparaten extra aandacht. Inventis heeft de nodige kennis in huis om sites te ontwikkelen die optimaal fucntioneren op kleinere schermen. Of het nu gaat om een website die zich enkel richt op mobiele gebruikers of een website die zichzelf aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker (responsive webdesign), bij ons bent u zeker van een gebruiksvriendelijke mobiele website.

Webdesign en webdevelopment
Social media strategie Social media strategie

Social media strategie

Wees sociaal, ook online

Social media zoals Facebook, YouTube, Twitter en andere sociale websites kunnen een zeer sterk communicatiemedium zijn voor uw organisatie. Via deze kanalen kan u in contact komen met uw doelpubliek en zowel bestaande klanten als potentiële klanten benaderen. Inventis kan u wegwijs maken in de sociale online wereld en samen met u een strategische aanpak uitwerken zodat uw organisatie zich op de juiste manier profileert en steeds gepast reageert op de social media.

Wij kunnen u begeleiden bij het gebruik van: Facebook, twitter, linkedin, youtube, Foursquare, Vimeo, Slideshare, flickr, ...

Social media
Webstrategie

Webstrategie

Van a tot z

Een website hebben is niet genoeg om van uw aanwezigheid op het internet een succes te maken. In een webstrategie bepalen we samen de doelen die u wil bereiken en stellen we een plan op waarbij we alle nodige internetkanalen aanspreken om naar deze doelen toe te werken. Een degelijke webstrategie is een gezonde mix van het gebruik van social media, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, e-mailmarketing en natuurlijk uw website, deze cocktail moet u naar uw vooropgestelde doelen leiden.

“Een degelijke webstrategie is een gezonde mix van het gebruik van social media, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing, e-mailmarketing en uw website”

Webstrategie
E-mail marketing E-mail marketing

E-mail marketing

E-mailcampagnes met resultaat

E-mail is een zeer belangrijke manier van communicatie en niet meer weg te denken in het huidige professionele leven. E-mail marketing moet een van de pijlers van uw webstrategie zijn. Een doordachte e-mailmarketing strategie is een grote meerwaarde voor uw lezers en is een zeer doeltreffende factor van uw algemene online strategie. Op het juiste moment de juiste e-mailcampagnes inzetten is een kunst en wie deze kunst beheerst heeft een zeer krachtige tool in handen.

“e-mail marketing is nog lang niet dood!”

E-mail marketing

Hoe gaan we bij Inventis te werk?

Ieder project bij Inventis volgt dezelfde cyclus, op die manier zijn we zeker van een professionele aanpak. De projectstructuur zoals we die nu volgen is het resultaat van vele jaren ervaring en project na project schaven aan de workflow. Uw project doorloopt steeds de volgende stappen:

Hoe gaan we bij Inventis te werk bij Inventis

“Tijdens deze stappen wordt u als klant zo nauw mogelijk betrokken, zo kan u de vooruitgang op de voet volgen en voortdurend feedback geven indien nodig. Een succesvol project kan enkel tot stand komen door een nauwe samenwerking tussen u (de klant) en ons team.”

{* Remarketing tag *}