Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Over ons

Een gedreven team met eer voor ons werk.

Team in de eetzaal

Het Inventis team draagt samen 1 missie uit: degelijke websites en webapplicaties maken. We zijn niet tevreden met een standaard template, wij gaan voor maatwerk waar de klant het meeste baat bij heeft. Ons team gaat geen uitdaging uit de weg. Het Inventis team is veelzijdig en complementair, een 20-tal specialisten zorgen iedere dag voor sterkte projecten. Inventis helpt al meer dan 18 jaar klanten online vooruit door altijd voor nuchtere, haalbare en degelijke oplossingen te gaan.

Waar we voor staan

 1. Gebakken lucht koop je elders

  Aangezien we zelf allergisch zijn voor buzzwords, doorzichtige concepten en korte termijn strategieën, besparen we onze klanten dit en gaan we resoluut voor een degelijke en eerlijke aanpak. Eerlijk duurt het langst, nietwaar?

 2. Een samenwerking, geen product

  Hoe vreemd het ook klinkt: “wij willen niet gewoon voor u werken”. Onze uitdaging ligt erin om samen met u en uw team te werken. Wij weten hoe we goede projecten moeten bouwen, u kent uw organisatie en markt door en door en op die manier streven we samen naar het best mogelijke eindresultaat.

 3. Kwaliteit als goede basis

  Wat Inventis uniek maakt is dat kwaliteit onze prioriteit is in alles wat we doen. Niet enkel het design primeert, onze aandacht gaat ook uit naar de architectuur van uw project. Zo zorgen wij ervoor dat de fundamenten degelijk zijn, zodat uw project verder kan groeien vanuit een sterke basis.

 4. Ook na oplevering kan u op ons rekenen

  Niet enkel tijdens de bouw van uw project gaan we een hechte samenwerking aan, ook na oplevering staan we voor u klaar. We staan altijd klaar om samen te bekijken hoe uw project kan blijven groeien en verbeteren.

Tablet
Learn
Team meeting
Office
photo shoot
Standing desk
Team meeting

Een ijzersterk team

Het Inventis team bruist van het talent en de kennis, iedereen binnen het team heeft zijn talenten en capaciteiten. De projecten die Inventis aflevert zijn dan ook altijd het resultaat van echt teamwork. Het salesteam, de projectmanager, de webdesigner en onze webdevelopers bouwen samen aan een uniek project. Deze bundeling van krachten levert sterke websites en applicaties op.

barcelona.b3dbe415.jpg

Een team moet je bouwen

Bij Inventis werken we iedere dag samen en dat zorgt voor een sterke band tussen de teamleden maar af en toe bouwen we nog iets harder en doen we iets geks. Zo liepen we al een marathon in het hoge noorden, beklommen we bergen in de Pyreneeën en reisden we onder het noorderlicht op sledes door Lapland. Maar ook een citytrip kunnen we appreciëren!

boat
luchthaven
Jente