Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

header bg
Terug naar overzicht

Noorderhart ziekenhuis

Online communicatie is ook in de zorgsector zeer belangrijk. Het Peltse Noorderhart, het vroegere Mariaziekenhuis en Revalidatie & MS Centrum, deed een beroep op onze diensten om hun website te vernieuwen. Ons hele team ging de uitdaging maar al te graag aan en is trots op het resultaat.
Noorderhart logo
Online communicatie is ook in de zorgsector zeer belangrijk. Het Peltse Noorderhart, het vroegere Mariaziekenhuis en Revalidatie & MS Centrum, deed een beroep op onze diensten om hun website te vernieuwen. Ons hele team ging de uitdaging maar al te graag aan en is trots op het resultaat.
klant Noorderhart
sector Medisch & zorg
geleverde diensten Analyse & consulting, Design, Development

Website op maat van...

…mobiele gebruikers

Een website van een ziekenhuis moet zoals iedere website goed te bezoeken zijn met mobiele toestellen. Onze designers hebben met de grootste aandacht voor de kleinste schermen een gebruiksvriendelijke interface uitgewerkt.

Voorbeeld mobiele navigatie

…het ziekenhuis

Dankzij een uitgebreid CMS op maat kan het ziekenhuis zéér eenvoudig alle informatie beheren en centraliseren. De informatie van beide campussen wordt via één CMS beheerd. Dat heeft als grote voordeel dat informatie dat voor beide campussen geldt slechts eenmaal moet worden ingegeven, denk maar artsen die op beide campussen werken, geldende maatregelen, enzovoort.

Door slimme koppelingen tussen verschillende informatiebronnen kan de aangeboden informatie eenvoudig up-to-date gehouden worden. Een integratie Zenya zorgt ervoor dat bestanden zoals patiëntenbrochures en stageformulieren centraal beheerd worden.

Schematisch voorbeeld van koppeling met Infoland
Lachende verpleegster

Online communicatie is voor Noorderhart heel belangrijk

Patienten zoeken zeer vaak informatie over een ziekenhuis online op. Wanneer bezoekers goed geïnformeerd kunnen worden via een duidelijke website kan het onthaal ontlast worden.

Meerdere campussen, één website

Noorderhart bestaat uit 2 campussen: Mariaziekenhuis en Revalidatie & MS, beide entiteiten kunnen via 1 website hun bezoekers en patiënten informeren. De verschillende deelwebsites worden voorzien van informatie doormiddel van 1 centraal content management systeem.

Routeplannetjes

Nadat bezoekers en patiënten hun weg hebben gevonden naar het ziekenhuis moeten ze ook nog in het gebouw hun weg vinden. Via de routeplannetjes op de website kunnen bezoekers online zich al informeren over waar ze precies moeten zijn in het ziekenhuis.

Digitale wenskaarten

Wie krijgt er niet graag een kaartje of een opbeurende boodschap? Zeker als je opgenomen bent in een ziekenhuis doet een hart onder de riem in de vorm van opbeurende woorden deugd. Via de digitale wenskaarten kunnen vrienden en familieleden van patiënten hun beste wensen online versturen naar een dierbare die wat goede moed kan gebruiken.

Conclusie

Het resultaat van de samenwerking tussen Noorderhart en Inventis is een gebruiksvriendelijke en duidelijke website die de komende jaren de noden voor online communicatie van Noorderhart perfect kan ondersteunen.

Meer weten?

Wil je meer over dit project weten of wil je weten wat Inventis voor uw project kan betekenen?
Neem contact met ons op

Terug naar overzicht
Ontdek hier wat Inventis voor de medische- & zorgsector kan betekenen