Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Artikels over conferenties

Inzichten die we onthouden van Conversion Day 2015

Inventis op ConversionDay 2014

Donderdag 8 mei trokken we met het design & IA team richting Brussel voor de Conversion Day. Het was een goed georganiseerde conferentie rond conversiemarketing door Bloovi. “Een event met focus op méér conversies, méér omzet, méér winst. Kortom maximale ROI”, zoals zij het zelf zo duidelijk omschrijven. 18 Specialisten uit de sector deden hun ding op het podium en probeerden ons hun kneepjes uit het vak bij te brengen. Naast de verschillende interessante 'talks' was er natuurlijk ook de mogelijkheid om te netwerken en een kijkje te nemen bij de standhouders en partners van de organisatie.

Lees meer

De eerste Inventis MasterClass was een succes!

Afgelopen woensdagavond vond de eerste Inventis MasterClass plaats en gaven we 12 studenten de kans om een kijkje achter de schermen van Inventis te nemen. Aan de hand van verschillende cases en onderwerpen, gaven we de studenten een beeld van de dagdagelijkse activiteiten op Inventis.

Lees meer

Inventis MasterClass

Geregeld krijgen we vragen binnen van studenten over onze manier van werken, welke literatuur we aanraden, onze cases, etc... Om die reden hebben we het concept MasterClass op poten gezet. Met een MasterClass willen we studenten een glashelder zicht geven op de manier van werken binnen een professioneel team.

Lees meer

PHP Benelux Conference 2011 - Het verslag

Voor de tweede maal werd er een PHPBenelux Conference gehouden in Antwerpen. Naast de maandelijkse usergroup meetings die ze organiseren (waarvan er al twee zijn doorgegaan op ons kantoor) zorgt de organisatie van PHPBenelux sinds vorig jaar ook jaarlijks voor een uit de kluiten gewassen conference. Dit jaar was het niet anders en de lat lag hoog. De opkomst was talrijk en de talks van hoge kwaliteit. Ook Inventis was afgevaardigd, dit jaar door Kim en Chris die de conference bijwoonden, en Tom en Stijn die zich als vrijwilligers hadden opgegeven om alles helpen in goede banen te leiden.

Lees meer

AnySurfer Certified - De dagopleiding rond webtoegankelijkheid

Mobile Camp Brussels, in woord en beeld

Mobiel internet, locatiebepaling, sociale netwerken, iPhone, Android, het zijn maar enkele termen die vaker en vaker voorkomen in het dagelijkse leven. Om meer kennis op te doen over deze termen was er afgelopen zaterdag Mobile Camp Brussels. Deze barcamp was gratis toegankelijk voor iedereen en je kreeg als bezoeker zelfs de kans om een presentatie of workshop te geven voor andere bezoekers. Inventis was aanwezig om eens te zien wat er zo al leeft op het mobiele vlak.

Lees meer

FeWeb landt binnenkort op Inventis

Feweb vzw, de federatie van Webontwikkelaars, komt binnenkort een infosessie geven in het Inventiskantoot in Houthalen. De sessie, naar aanleiding van het FeWebPlus peterschapsproject, dat van start gaat in 2010, zal plaatsvinden op donderdag 19 november om 20u00.

Lees meer