Uw browser is sterk verouderd. Upgrade je browser voor een betere gebruikers ervaring en veiligheid.

Artikels

Artikels over social media

Facebook Live inzetten voor bedrijven

Sinds een tijdje kan je gebruik maken van Facebook Live om via Facebook met je smartphone live video te streamen naar je doelpubliek. Facebook Live is eigenlijk niets minder dan je eigen tv-kanaal waarmee je je doelpubliek via video kan toespreken. Video content is hot en live video is zeker de moeite om mee te experimenteren. Wij experimenteerden met Facebook Live en delen graag onze ervaring.

Lees meer

Challenge: 2500 echte volgers op Instagram

Instagram is naast Facebook, Twitter en dergelijke een sterk kanaal om een doelpubliek te bereiken. Het is daarom voor veel bedrijven interessant om ook op Instagram een publiek op te bouwen. Ook Blabloom wil meer inzetten op Instagram en dat bracht ons op een idee. We gaan een challenge aan om 2500 volgers te verzamelen op de Instagram-account van Blabloom. In dit artikel delen we de tactieken hoe we ons doel gaan proberen te bereiken, de harde praktijk dus!

Lees meer

Meer interactie dankzij deze 6 types van Facebook posts!

Meer conversie dankzij targeted verkeer via Facebook

5 redenen waarom LinkedIn belangrijk is voor jouw bedrijf

Via LinkedIn kan je op een simpele manier in contact blijven met je (ex-) werknemers, partners, klanten en niet onbelangrijk je toekomstige klanten. Oké Facebook, Twitter, Pinterest en Google+ bieden ook deze mogelijkheid aan maar als je het puur professioneel wilt houden, is LinkedIn de beste optie!

Lees meer

3-stappenplan om facebook te integreren in je zaak

Het creëren en onderhouden van een eigen pagina op Facebook is gratis en uitermate nuttig voor een onderneming. Een pagina is opgezet in 5 minuten en je blijft er in tegenstelling tot bepaalde community's wel zelf beheerder van. We tonen je in 3 stappen hoe je er aan begint:

Lees meer

10 tips voor meer interactie met je klanten via Facebook

Niemand moet nog overtuigd worden over de meerwaarde die sociale netwerksites kunnen betekenen in de bedrijfswereld. De vraag is echter hoe we nog meer bekendheid kunnen verkrijgen. We zetten voor jou een aantal tips op een rijtje:

Lees meer

Waarom Facebook goed kan zijn voor je bedrijf?

Door gebruik te maken van Facebook krijg je de toegang tot maar liefst 1 miljard actieve gebruikers. In België alleen al zijn er ongeveer 5 miljoen gebruikers. Deze sociale netwerksite is dus de manier bij uitstek om mensen te laten kennismaken met je onderneming, product of dienst. Elke dag zijn er meer dan 150 miljoen unieke bezoekers. Deze zullen natuurlijk niet allemaal naar jouw pagina komen, maar enkele tientallen fans meer per dag is al mooi meegenomen.

Lees meer

Twitter OAuth, Hoe begin je ermee?

Sociale media zijn niet meer weg te denken van het internet, ze worden ook alsmaar meer en meer geïntegreerd in moderne websites. In een vorige blogpost haalden we zo al even aan wat de voordelen/nadelen waren van OpenID, Login With Twitter, Login With Facebook etc. Maar hoe begin je nu aan de integratie van deze services? In deze blogpost leggen we je uit hoe je via Twitter Oauth enkele gegevens van Twitter gebruikers kan raadplegen of gebruiken in je website.

Lees meer

Inventis op Facebook

Voor ieder bedrijf is het tegenwoordig een must om aanwezig te zijn op de sociale netwerksite Facebook. We raden onze klanten dan ook aan om aanwezig te zijn op Facebook, of het nu gaat om een festival als Pukkelpop of slechts een kleine KMO, een directe verbinding met een groot publiek brengt vele voordelen met zich mee. De Inventis Facebook pagina kreeg onlangs een grondige update en dit lichten we dan ook graag kort even toe in deze blogpost.

Lees meer